Με 4 ελληνικές ομάδες και την Εθνική Ανδρών έρχεται το FIFA 22

Περίληψη: Πρόσφατα, η EA ανακοίνωσε τις ομάδες που θα περιλαμβάνονται στο FIFA 22. Μεταξύ αυτών βρίσκονται 4 ελληνικοί σύλλογοι και η Εθνική ομάδα.

Η EA ανακοίνωσε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τις άδειες, τα γήπεδα και τις ομάδες που θα προσφέρει στο FIFA 22 και πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα και για το ελληνικό στοιχείο του τίτλου. Το FIFA 22 λοιπόν θα προσφέρει στους gamers την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, καθώς και την Εθνική Ομάδα των Ανδρών.

Πέραν αυτών, η EA ανακοίνωσε ακόμη πως προσθέτει στο παιχνίδι το ινδικό πρωτάθλημα της Super League, αλλά και αρκετό νέο περιεχόμενο. Πάνω από 100 θα είναι τα γήπεδα που θα προσφέρονται με την επίσημη μορφή τους, τις εξέδρες και τους πίνακες ανακοινώσεων, ενώ πάνω από 17.000 ποδοσφαιριστές θα μοιάζουν όσο πιο κοντά στους πραγματικούς.

Video Duration
1:01

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ακόμη και την επέκταση της συνεργασίας της με το ιταλικό πρωτάθλημα, προσθέτοντας 16 ομάδες (14 από τις οποίες αποκλειστικά). Κάνε τώρα προ-παραγγελία το FIFA 22 από τα καταστήματα Public και το Public.gr για να το πάρεις στα χέρια σου την πρώτη μέρα κυκλοφορίας!