Microsoft Flight Simulator / Το Μάιο του 2022 το Top Gun expansion

Περίληψη: Με έξι μήνες καθυστέρηση θα κυκλοφορήσει το Top Gun expansion για το Microsoft Flight Simulator, για να συμβαδίζει με την πρεμιέρα της ταινίας Top Gun: Maverick.

Το Microsoft Flight Simulator κυκλοφόρησε το 2020 και σου επιτρέπει να εξερευνήσεις τον κόσμο από ψηλά. Ο προσομοιωτής πτήσεων της Microsoft διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από αεροπλάνα και μέσα από updates εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο περιεχόμενο. Ένα από αυτά τα updates θα είναι και το Top Gun expansion, το οποίο όμως θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει.

Το expansion είναι συνδεδεμένο με την κυκλοφορία της ταινίας Top Gun: Maverick και προγραμματιζόταν να γίνει διαθέσιμο την ίδια περίοδο με την πρεμιέρα. Η πρεμιέρα της νέας ταινίας Top Gun ήταν προγραμματισμένη για το Νοέμβριο, αλλά πήγε πίσω κατά έξι μήνες λόγω της πανδημίας. Αν όλα πάνε βάσει του νέου σχεδιαγράμματος τότε η ταινία θα κυκλοφορήσει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 27 Μαΐου 2022. Για εκείνη την ημερομηνία, λοιπόν, μεταφέρθηκε και η κυκλοφορία του expansion.

Σε μία σύντομη ανακοίνωση η Microsoft αναφέρει: «Το Top Gun: Maverick expansion του Microsoft Flight Simulator για Windows 10, Xbox Series X|S και Xbox Game Pass θα κυκλοφορήσει παράλληλα με την ταινία. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον.»

Η Microsoft δεν έχει κάνει ακόμα γνωστό το περιεχόμενο του expansion. Το teaser που έχει κυκλοφορήσει δείχνει μαχητικά jets και ένα αεροπλανοφόρο, οπότε δεν αποκλείεται να σου δίνεται η δυνατότητα να απογειωθείς από θαλάσσης με το μαχητικό αεροσκάφος του Maverick. Αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι πως το Top Gun: Maverick expansion θα είναι δωρεάν. Υπομονή μέχρι το 2022 λοιπόν. Από τις 27 Μαΐου θα μπορείς να πετάξεις πάνω από τον κόσμο σαν τον Maverick στο Microsoft Flight Simulator.