Monster Hunter World: Iceborne / Στις 5 Δεκεμβρίου το επόμενο σημαντικό update!

Περίληψη: Η νέα ενημέρωση του παιχνιδιού θα προσθέσει ακόμη νέα όπλα, armor sets, μια νέα περιοχή στα Guiding Lands, καθώς και το Astera Fest!

Η Capcom συνεχίζει την παροχή νέου περιεχομένου στο Monster Hunter World -και συγκεκριμένα στο Iceborne expansion- και έτσι ανακοίνωσε πως ο τίτλος θα ενημερωθεί στις 5 Δεκεμβρίου.

Το νέο update (όπως έγινε γνωστό στο Monster Hunter Fes ’19 to ’20, που διεξάγεται στο Tokyo) θα φέρει στο παιχνίδι το Stygian Zinogre, που εκτοξεύει Dracophage Bugs στη λογική σφαιρών και δυναμώνει ιδιαίτερα όταν το καλύπτει το φως του ήλιου.

Η νέα ενημέρωση του παιχνιδιού θα προσθέσει ακόμη νέα όπλα, armor sets, μια νέα περιοχή στα Guiding Lands (Tundra Region), καθώς και το Astera Fest.

Στις 4 Δεκεμβρίου, η Capcom θα δημοσιεύσει ένα αναλυτικό developer diary video με όλες τις λεπτομέρειες, ενώ μέχρι τότε μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσα από το παρακάτω video:

Video Duration
0:49


Το Monster Hunter World: Iceborne είναι διαθέσιμο τώρα για PS4 και Xbox One και μπορείτε να το κάνετε σήμερα δικό σας από τα καταστήματα Public και το public.gr!