Νέα καθυστέρηση κυκλοφορίας αναμένεται για το Hogwarts Legacy

Περίληψη: Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες (προς το παρόν) πληροφορίες, η κυκλοφορία του Hogwarts Legacy φαίνεται πως μεταφερθεί για το 2023, αυξάνοντας κι άλλο τη συνολική καθυστέρηση.

Φαίνεται πως θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμη περισσότερο για την κυκλοφορία του videogame Hogwarts Legacy. Ο τίτλος που βασίζεται στον κόσμο του Harry Potter εκτιμάται με τα νέα δεδομένα πως θα καθυστερήσει και θα κυκλοφορήσει το 2023. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της αρχικής καθυστέρησης κυκλοφορίας από το 2021 στο 2022, που είχε γίνει γνωστή από την ίδια τη Warner Bros. Games, λόγω του χαμού που προκάλεσε η πανδημία και στα studios που ασχολούνται με το game development.

Video Duration
2:33

Μάλιστα, όπως τονίζουν insiders που έχουν κάποιες πρώτες πληροφορίες, φαίνεται πως έχει μπλεχτεί αρκετά η κατάσταση στο development και σύντομα θα μάθουμε επίσημα για την αλλαγή της κυκλοφορίας. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 στο πλαίσιο του PlayStation 5 Showcase, ενώ η πρώτη του εμφάνιση έγινε μέσα από ένα ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού το 2018.

Βρες την πληρέστερη γκάμα προϊόντων Harry Potter στα καταστήματα Public και στο Public.gr.