Νέα trailers για τα Horizon Forbidden West και Gran Turismo 7

Περίληψη: Η κυκλοφορία των πολυαναμενόμενων Gran Turismo 7 και Horizon Forbidden West στο PlayStation πλησιάζει και η Sony κυκλοφόρησε νέα trailers για τα δύο αυτά παιχνίδια.

Τα Horizon Forbidden West και Gran Turismo 7 είναι από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια στις κονσόλες PlayStation και η Sony συνεχίζει να τα προωθεί με νέο υλικό. Σε ό,τι αφορά το Horizon Forbidden West, η ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο gameplay video από την έκδοση του PS4 Pro, που αποδεικνύει το πόσο καλή δουλειά έχει γίνει και στο σύστημα περασμένης γενιάς της ιαπωνικής εταιρείας. 

Video Duration
0:38

Κάνε τώρα προ-παραγγελία το Horizon Forbidden West και βρες σχετικά προϊόντα της σειράς στα καταστήματα Public και το Public.gr.

Στα του Gran Turismo 7, η Polyphony Digital αποκάλυψε ένα νέο video με τίτλο “Find Your Line / Lose Yourself” και παρουσιάζει το πόσο θα μαγευτούν οι παίκτες από τα γραφικά και τον ήχο του νέου racing game, εκμεταλλευόμενοι και τα χαρακτηριστικά του DualSense controller.

Video Duration
0:37

Κάνε τώρα προ-παραγγελία το Gran Turismo 7 και βρες σχετικά προϊόντα από τη σειρά στα καταστήματα Public και το Public.gr.