Nintendo Direct: Ανακοινώσεις για N64 games, νέο Kirby, Bayonetta 3, Splatoon 3 και άλλα

Περίληψη: Το Nintendo Direct έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Το πρόγραμμα δεν είχε μόνο νέα παιχνίδια, αλλά και την ανακοίνωση ταινίας! Πάμε να δούμε όλες τις ανακοινώσεις αναλυτικά.

H Nintendo δημοσίευσε το νεότερο Nintendo Direct που είχε υποσχεθεί και οι ανακοινώσεις που έκανε ήταν αρκετές. Ας δούμε τις πιο σημαντικές από αυτές για να σχηματίσουμε ακόμη καλύτερη εικόνα για το τι έρχεται τους επόμενους μήνες στο Nintendo Switch.

Αρχικά αποκαλύφθηκε ένα νέο μεγάλο expansion για το Monster Hunter Rise το οποίο θα ονομάζεται Sunbreak. Θα προσθέσει στο παιχνίδι νέα ιστορία, νέες τοποθεσίες, νέα τέρατα και νέους μηχανισμούς και αναμένεται το καλοκαίρι του 2022.

Video Duration
1:09

Η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε και ένα νέο Nintendo Direct για το Animal Crossing: New Horizons, το οποίο θα μεταδοθεί μέσα στον Οκτώβριο και θα παρουσιάσει όλα όσα θα προστεθούν στο μεγάλο update του παιχνιδιού που έρχεται τον Νοέμβριο.

Video Duration
0:40

Ανακοινώσεις είχαμε και για το Mario Golf: Super Rush που θα υποδεχτεί νέες πίστες και χαρακτήρες, αλλά και για το Super Mario Superstars που θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου και θα έχει και κλασικά boards από την εποχή του Nintendo 64.

Η ZA/UM αποκάλυψε με τη σειρά της την κυκλοφορία του Disco Elysium: The Final Cut και για το Nintendo Switch, με τον πολυβραβευμένο τίτλο να έρχεται στην κονσόλα της Nintendo στις 12 Οκτωβρίου.

Video Duration
1:20

Οι μάχες των θρυλικών Chocobo του Final Fantasy θα γίνουν ξεχωριστό παιχνίδι και θα κυκλοφορήσει ως Chocobo GP για να κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch.

Video Duration
1:01

Το Voice of Cards: The Isle Dragons Roars, ένα card-based RPG από τον δημιουργό του Nier, Yoko Taro, θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 28 Οκτωβρίου και δημοσιεύτηκε ένα σχετικό trailer.

Video Duration
1:32

Το Super Smash Bros. Ultimate θα αποκτήσει έναν ακόμη μαχητή που θα τον μάθουμε στις 5 Οκτωβρίου, ενώ μεγάλη ανακοίνωση της βραδιάς ήταν και αυτή για την προσθήκη παιχνιδιών Nintendo 64 και SEGA Mega Drive στη λίστα των τίτλων του Nintendo Switch Online. Για την πρόσβαση σε αυτά θα υπάρξει μια νέα βαθμίδα στη συνδρομή και θα μάθουμε γι’ αυτό σε μετέπειτα χρονική στιγμή.

Το κλασικό SNES game ActRaiser θα αποκτήσει remaster και το σχετικό πρώτο trailer του δημοσιεύτηκε στην παρουσίαση.

Video Duration
2:45

Οι φήμες για την συλλογή Castlevania Advance Collection επιβεβαιώθηκαν και το παιχνίδι ανακοινώθηκε, κυκλοφορεί και έχουμε και το πρώτο trailer του.

Video Duration
2:11

Σημαντική είναι επίσης η κυκλοφορία του original Star Wars: Knights of the Old Republic που έρχεται στην κονσόλα στις 11 Νοεμβρίου, ενώ παρακολουθήσαμε και ένα νέο video για το τι έρχεται στο Splatoon 3.

Video Duration
2:07

Ένα νέο Kirby videogame αποκαλύφθηκε για το Nintendo Switch. Ο λόγος για το Kirby and the Forgotten Land που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Video Duration
2:22

Η τελευταία μεγάλη ανακοίνωση για παιχνίδι ήταν αυτή για το Bayonetta 3, όπου και είδαμε ένα νέο trailer, ενώ μάθαμε πως θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch μέσα στο 2022.

Video Duration
3:52

Τέλος, ο Shigeru Miyamoto αποκάλυψε πως η Nintendo ετοιμάζει μια animated ταινία Mario με φωνές από διάφορους γνωστούς ηθοποιούς του σήμερα, όπως οι Anna Taylor-Joy (Princess Peach), Charlie Day (Luigi) και Chris Pratt (Mario).