Nintendo Direct: Έρχεται σήμερα με 40 λεπτά υλικού για το Switch

Περίληψη: Το πρώτο Nintendo Direct του 2022 είναι μόνο λίγες ώρες μακριά! Στο 40 λεπτών event η Nintendo αναμένεται να μας μιλήσει για τα παιχνίδια που έρχονται σύντομα στο Switch.

Η Nintendo κάνει την έκπληξη και ανακοίνωσε το πρώτο της σημαντικό Nintendo Direct για το 2022, με υλικό από διάφορες σειρές. Η ιαπωνική εταιρεία σημειώνει πως η διάρκεια της online παρουσίασης θα είναι 40 λεπτά και θα καλύψει τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο Switch μέσα στο πρώτο μισό της χρονιάς που έχει ξεκινήσει. Το Nintendo Direct θα ξεκινήσει με την αλλαγή της ημέρας, δηλαδή στα πρώτα λεπτά της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου και θα μπορείς να το δεις μέσω του επίσημου site της Nintendo ή και των social media της. Εναλλακτικά, μπορείς να μπεις σε αυτό το άρθρο λίγο πριν μπει η Πέμπτη για να είσαι έτοιμος.

Video Duration
0:00

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο Nintendo Direct έγινε αρκετές εβδομάδες πριν (23 Σεπτεμβρίου 2021) και αφορούσε το Sunbreak expansion του Monster Hunter Rise, το Disco Elysium και ενημερώσεις για το Animal Crossing: New Horizons.