Nintendo Direct: Όλα τα νέα games που έρχονται στο Switch

Περίληψη: Κατά τη διάρκεια του πρώτου Direct για το 2022, η Nintendo ανακοίνωσε τα παιχνίδια που έρχονται σύντομα στο Switch. Όλες οι ανακοινώσεις στο άρθρο που ακολουθεί.

Η Nintendo ολοκλήρωσε ένα ακόμη σημαντικό Nintendo Direct της και στο πλαίσιό του παρουσίασε πολλά νέα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για το Nintendo Switch μέσα στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς που διανύουμε. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Το Fire Emblem: Three Hopes είναι ένα νέο Musou game στον κόσμο του Three Houses και θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου.

Video Duration
2:04

Το Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp που είχε ανακοινωθεί και τελικά καθυστέρησε να κυκλοφορήσει, έρχεται στις 8 Απριλίου και ταυτόχρονα δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα νέο trailer που δείχνει το gameplay και κάποια νέα modes.

Video Duration
1:18

Μια έκπληξη που δεν περίμενε κανείς είναι η ανακοίνωση του No Man’s Sky που αποκαλύφθηκε πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι για την κονσόλα της Nintendo.

Video Duration
2:00

To Mario Strikers επιστρέφει με ένα ακόμη ποδοσφαιρικό game γεμάτο μάχες. Το Mario Strikers Battle League αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά και θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου, προσφέροντας μάχες σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και σε περιβάλλον 5v5.

Video Duration
2:55

To Splatoon 3 είναι μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες των επόμενων μηνών για την Nintendo και θα ήταν απίθανο να μην δούμε κάτι σχετικό. Ένα νέο trailer απλά μας υπενθύμισε τι έρχεται και πως το game κυκλοφορεί φέτος το καλοκαίρι.

Video Duration
2:34

Μία ακόμη έκπληξη ήταν το Front Mission 1st που έρχεται το καλοκαίρι σε μορφή remake, ενώ αναμένουμε και ένα sequel του κάποια στιγμή στο μέλλον.

Video Duration
0:40

Ένα νέο free-to-play που ανακοινώθηκε και έρχεται είναι το Disney Speedstorm που θα είναι ένα cross-platform Disney/Pixar racing game και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Video Duration
0:28

Η αγορά των videogames έχει αρκετά Star Wars games να ετοιμάζονται και ένα κλασικό από τις κυκλοφορίες των τελευταίων ετών έρχεται και στο Nintendo Switch. Ο λόγος για το Star Wars: The Force Unleashed που αναμένεται στις 20 Απριλίου.

Video Duration
0:54

Το SD Gundam Battle Alliance ήταν η επόμενη ανακοίνωση της Nintendo και έρχεται μέσα στη χρονιά για το Nintendo Switch.

Video Duration
1:49

Ένα ακόμη θρυλικό game του παρελθόντος έρχεται στο Nintendo Switch. Ο λόγος για το Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition που θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου με βελτιωμένο soundtrack και δυνατότητα απενεργοποίησης των encounters από τους εχθρούς.

Video Duration
1:50

Αναφορά δεν θα γινόταν να μην έχουμε και στο Kirby and the Forgotten Land, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 25 Μαρτίου. Στο νέο video αποκαλύφθηκε το νέο Mouthful Mode, που κάνει τον Kirby να παίρνει ακόμη και τη μορφή αυτοκινήτου!

Video Duration
3:05

Τα δύο παιχνίδια της σειράς Klonoa έρχονται κι αυτά στο Nintendo Switch στις 8 Ιουλίου μέσα από το KLONOA Phantasy Reverie Series.

Video Duration
0:32

Μία ακόμη έκπληξη ήταν αυτή του Portal: Companion Collection, μια συλλογή που θα φέρει τα εκπληκτικά Portal 1 και Portal 2 στο Nintendo Switch μέσα στη χρονιά.

Video Duration
0:54

Ένα remake ανακοινώθηκε για το κλασικό game Live A Live και αναμένεται στις 22 Ιουλίου για το υβριδικό σύστημα της Nintendo.

Video Duration
1:45

To Wii Sports, που έσπασε τα ταμεία στην εποχή παντοκρατορίας του Wii αποκτά sequel με τίτλο Nintendo Switch Sports. Το παιχνίδι θα προσφέρει νέα σπορ και αγωνίσματα και θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου. Από τις 18 έως και τις 20 Φεβρουαρίου θα «τρέξει» και μια online δοκιμαστική έκδοση για τους συνδρομητές του Nintendo Switch Online.

Video Duration
2:53

Αναφορά έγινε και στο Triangle Strategy, το νέο RPG της Square Enix που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες για το Nintendo Switch.

Video Duration
4:05

Μια δωρεάν αναβάθμιση αποκαλύφθηκε για το Metroid Dread, η οποία θα προσθέσει στο παιχνίδι το επίπεδο δυσκολίας one-hit και rookie, ενώ ανακοινώθηκε και ένα νέο mode που θα προστεθεί τον Απρίλιο.

Video Duration
0:48

Μία έκπληξη ακόμη περίμενε τους φίλους της Nintendo, αφού οι συνδρομητές του Nintendo Switch Online μπορούν να απολαύσουν πλέον στην κονσόλα τους τα Earthbound και Earthbound Beginnings.

Video Duration
1:30

Μία από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις ήταν και το νέο πακέτο επέκτασης για το Mario Kart 8 Deluxe, ένα από τα πλέον πετυχημένα παιχνίδια της κονσόλας. Το Booster Course pack περιλαμβάνει 48 πίστες από το παρελθόν της σειράς και οι οποίες θα προστίθενται σε κύματα των 8 μέσα στους επόμενους μήνες και μέχρι το 2023. Το πρώτο από αυτά τα κύματα αναμένεται στις 18 Μαρτίου. Το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι πως το νέο περιεχόμενο θα προσφερθεί δωρεάν στους συνδρομητές του Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Video Duration
1:52

To Nintendo Direct ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του Xenoblade Chronicles 3 που αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος τον Σεπτέμβριο.

Video Duration
2:07