Ο LeBron James έρχεται στο Fortnite!

Περίληψη: Ένας εκ των κορυφαίων αθλητών του πλανήτη, ο μπασκετμπολίστας των Los Angeles Lakers LeBron James, έρχεται ως χαρακτήρας στο Fortnite.

Το Fortnite προσθέτει αρκετά συχνά νέους χαρακτήρες στο roster του και συχνά αυτοί τυχαίνει να είναι διασημότητες. Ο νεότερος celebrity που θα γίνει μέλος του πολύ δημοφιλούς battle royale τίτλου είναι ο LeBron James, μπασκετμπολίστας των Los Angeles Lakers στο NBA και πρωταγωνιστής της νέας ταινίας Space Jam: A New Legacy.

Η νέα ταινία με την Tune Squad και τον LeBron κυκλοφορεί σύντομα στους κινηματογράφους και η έλευση του «Βασιλιά» στο Fortnite είναι ένας ακόμα τρόπος προώθησής της. Ο LeBron θα έρθει στο Fortnite σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη θα είναι εμπνευσμένη από το ρόλο του στη νέα ταινία Space Jam, ενώ η δεύτερη θα είναι η κανονική μορφή του. Και τα δύο σχέδια θα συνοδεύονται από πολλά αξεσουάρ με τα οποία θα μπορείς να προσαρμόσεις το look του χαρακτήρα σου.

Video Duration
0:37

Μεταξύ των διαφόρων αξεσουάρ που θα γίνουν διαθέσιμα, ξεχωρίζουν τα νέα παπούτσια με την υπογραφή του LeBron, τα Nike LeBron 19. Άλλα αξεσουάρ που θα μπορείς να αποκτήσεις είναι ρούχα και κοσμήματα, ενώ για τον νέο χαρακτήρα δημιουργήθηκε μία νέα αξίνα που λέγεται Lion Pickaxe, το Wingspan Glider ενώ θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό Silencer του LeBron. Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο από όλα τα αντικείμενα θέλεις, θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα και το King James Bundle που περιλαμβάνει όλα τα αντικείμενα σε ένα πακέτο.

Οι μεγάλοι αθλητές δεν είναι η μόνη κατηγορία celebrities που προστίθενται κατά καιρούς στο Fortnite. Στο παιχνίδι έχουμε δει προσωπικότητες όπως ο διάσημος streamer Ninja και ο rapper Travis Scott. Τελευταία όμως το Fortnite φαίνεται πως στρέφεται περισσότερο στο χώρο του αθλητισμού. Πριν τον LeBron, είχε έρθει στο παιχνίδι ο μεγάλος star του ποδοσφαίρου Neymar Jr.

Το νέο περιεχόμενο LeBron θα είναι διαθέσιμο στο Item Shop του Fortnite σε όλες τις κονσόλες και τα PC από τις 15 Ιουλίου.