Οι φυλές του Horizon Forbidden West στο νέο trailer του PlayStation

Περίληψη: Μια ανάσα πριν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Horizon Forbidden West, η Sony δίνει στη δημοσιότητα ένα νέο trailer στο οποίο παρουσιάζονται οι διαφορετικές φυλές του παιχνιδιού.

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του Horizon Forbidden West και η ομάδα του PlayStation δημοσίευσε ένα νέο trailer για τον τίτλο με στόχο να παρουσιάσει τις φυλές του. Όπως φαίνεται, κάποιες από αυτές είναι γνωστές και από το προηγούμενο παιχνίδι. Συγκεκριμένα γνωρίζουμε τους καταυλισμούς των Carja και Oseram (η πιο τεχνολογικά αναπτυγμένη φυλή) στα σύνορα, το ξέφωτο Utaru στην Plainsong και τα κατεστραμμένα από τις μάχες Clan Lands της Tenakth.

Video Duration
2:09

Το παιχνίδι θα μεταφέρει τους παίκτες άλλη μια φορά σε μια κατεστραμμένη μεταποκαλυπτική Αμερική, όπου η Aloy θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια σειρά από εχθρούς στην Δυτική ακτή και σε περιοχές που ήταν παλιά οι Utah, California και Nevada. O χάρτης του παιχνιδιού αναμένεται μεγαλύτερος και θα είναι για άλλη μια φορά γεμάτος εχθρούς.

To Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου για PS4 και PS5. Κάντε το τώρα προ-παραγγελία από τα καταστήματα Public ή το Public.gr.