PAC-MAN 99 / Το arcade παιχνίδι έγινε… Battle Royale!

Περίληψη: Θυμάσαι τον PAC-MAN; Το θρυλικό arcade παιχνίδι επέστρεψε! Ο νέος τίτλος λέγεται PAC-MAN 99, είναι battle royale (!) και κυκλοφορεί για το Nintendo Switch.

Είχες φανταστεί ποτέ ότι εν έτει 2021 θα κυκλοφορούσε νέο παιχνίδι PAC-MAN; Ούτε κι εμείς το περιμέναμε, αλλά να που κάτι τέτοιο μόλις έγινε πραγματικότητα. Το νέο παιχνίδι είναι το PAC-MAN 99, κυκλοφορεί για το Nintendo Switch και αυτή τη στιγμή είναι αποκλειστικά διαθέσιμο για τους συνδρομητές του Nintendo Switch Online.

Το “online” κομμάτι έχει σημασία, καθώς το PAC-MAN 99 είναι ένα battle royale παιχνίδι! Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ο νέος τίτλος ζητά από τους παίκτες του να προσπαθήσουν να είναι οι τελευταίοι που θα μείνουν ζωντανοί. Το gameplay δεν έχει αλλάξει σε σχέση με ό,τι γνώριζες μέχρι σήμερα. Εσύ καθοδηγείς τον PAC-MAN στην οθόνη σου, καταβροχθίζεις τις κουκίδες που θα βρεις μπροστά σου και προσπαθείς να αποφύγεις (ή να φας) τα φαντάσματα που σε κυνηγούν.

Video Duration
2:10


Η διαφορά είναι πως το ίδιο με εσένα κάνουν ταυτόχρονα και 98 ακόμα παίχτες! Κάθε παίκτης παίζει στο δικό του ταμπλό και νικητής είναι αυτός που θα μείνει ζωντανός μέχρι το τέλος. Για να χάσεις, όμως, δεν εξαρτάσαι μόνο από τις δικές σου κινήσεις. Οι αντίπαλοί σου μπορούν να επηρεάσουν το παιχνίδι σου, αλλά το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ. Κάθε φάντασμα που καταβροχθίζεις στο διάβα σου πηγαίνει να ενοχλήσει το ταμπλό κάποιου αντιπάλου. Υπάρχουν, επίσης, νέες μηχανικές παιχνιδιού που μπορούν να φέρουν πιο εύκολα τη νίκη… ή την ήττα.

Αν είσαι συνδρομητής στην online υπηρεσία της Nintendo, τότε μπορεί να κατεβάσεις το παιχνίδι εντελώς δωρεάν. Υπάρχουν, επίσης, κάποια έξτρα modes και πακέτα με θέματα, τα οποία μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστά. Θυμήσου το κλασικό PAC-MAN, λοιπόν, παίζοντας το ολοκαίνουργιο PAC-MAN 99 στο Nintendo Switch.