Peaky Blinders: Mastermind / Έρχεται παιχνίδι βασισμένο στη σειρά

Περίληψη: Η οικογένεια Shelby επιστρέφει το καλοκαίρι, όχι με νέο κύκλο επεισοδίων αλλά μέσα από το βιντεοπαιχνίδι Peaky Blinders: Mastermind.

Μία έκπληξη περίμενε τους φαν του Peaky Blinders τις τελευταίες μέρες καθώς έγινε γνωστό πως ετοιμάζεται η video game μεταφορά της σειράς. Το παιχνίδια αυτό θα είναι το Peaky Blinders: Mastermind το οποίο προορίζεται για κυκλοφορία μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι σε PC, Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch.

Το Peaky Blinders: Mastermind θα είναι ένα παιχνίδια περιπέτειας αλλά και γρίφων. Σαν παίκτης θα μπορείς να χειριστείς και τα 6 μέλη της οικογένειας Shelby. Για την ακρίβεια πρέπει να τους χειριστείς όλους για να λύσεις κάθε γρίφο, καθώς κάθε μέλος διαθέτει ξεχωριστές ικανότητες οι οποίες είναι απαραίτητες για να φτάσεις με επιτυχία στο τέλος κάθε πρόκλησης. Κάθε επίπεδο θα μπορεί να γίνει rewind ή replay για να μπορείς έτσι να συνδυάσεις ξανά και ξανά τις ικανότητες κάθε χαρακτήρα μέχρι να φτάσεις στη λύση του. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις δύναμη, εξυπνάδα, ικανότητες απόκρυψης ή και όλα αυτά μαζί για να καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου.

Video Duration
1:46


Η βασική ιδέα πίσω από τη μηχανική του παιχνιδιού είναι αυτό που ο Tommy Shelby αποκαλεί ως «soldier’s minute». Σκοπός σου είναι να δημιουργήσεις την ιδανική αλληλουχία ενεργειών, εκείνη που δημιουργεί τον τέλειο συγχρονισμό μεταξύ όλων των χαρακτήρων και οδηγεί στην ολοκλήρωση της αποστολής. Εξού και η ικανότητα να γυρνάς συνεχώς το χρόνο και να ξαναπαίζεις συνέχεια ένα επίπεδο, για την οποίο μιλήσαμε παραπάνω.

Στην κατασκευή του παιχνιδιού έχει εργαστεί και ο Steven Knight, δημιουργός της σειράς. Η ιστορία του Peaky Blinders: Mastermind θα είναι prequel της σειράς, με τα γεγονότα που απεικονίζονται να τοποθετούνται χρονολογικά πριν την πρώτη σεζόν. Η βασική υπόθεση θέλει την οικογένεια Shelby να ανακαλύπτει πως υπάρχει ένα κρυφό σχέδιο που απειλεί τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και άρα πρέπει να δράσει για να το αποτρέψει.

Πώς σου φαίνεται; Νιώθεις έτοιμος να αναλάβεις δράση στο Birmingham του 1920; Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι όταν και θα κυκλοφορήσει το Peaky Blinders: Mastermind.