PlayStation Plus / Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου

Περίληψη: Έχεις PlayStation 4 ή PlayStation 5 και συνδρομή στο PlayStation Plus; Τότε κάθε μήνα έχεις δωρεάν παιχνίδια! Ας δούμε ποια είναι αυτά για τον Οκτώβριο.

Νέος μήνας, νέα δωρεάν παιχνίδια από το PlayStation Plus. Η υπηρεσία online gaming της Sony για τις κονσόλες της δίνει κάθε μήνα κάποια παιχνίδια δωρεάν, τα οποία μπορείς να προσθέσεις κι εσύ στον λογαριασμό σου εφόσον έχεις ενεργή συνδρομή. Αυτό το μήνα το μενού περιλαμβάνει τρία νέα παιχνίδια, το ένα για το PlayStation 5 και δύο για όσους παίζουν σε PlayStation 4. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.

Hell Let Loose για το PlayStation 5

Αν παίζεις στη next-gen κονσόλα της Sony τότε θα μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν το Hell Let Loose αυτό το μήνα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι όπου δύο ομάδες 50 παικτών μάχονται να κερδίσουν η μία την άλλη σε πεδία μάχης εμπνευσμένα από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Υπάρχουν 14 διαφορετικοί ρόλοι που μπορείς να διαλέξεις για τον παίκτη σου, ενώ για να φτάσει στη νίκη η ομάδα σου απαιτείται συνεργασία και στρατηγική.

Video Duration
0:46


PGA Tour 2K21 και Mortal Kombat X για το PlayStation 4

Ένα αθλητικό και ένα fighting game είναι οι προσφορές του PS Plus στο PS4. Στο PGA Tour 2K21 θα προσπαθήσεις να γίνεις ο νέος πρωταθλητής γκολφ. Οι πίστες είναι πιο ρεαλιστικές από ποτέ, ενώ μπορείς να παίξεις με φίλους τοπικά ή και online με παίχτες από όλο τον κόσμο.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι για τους PS4 gamers είναι το Mortal Kombat X. Αυτό το παιχνίδι ήταν εδώ και μήνες διαθέσιμο δωρεάν στο PS5 μέσω του PlayStation Plus Collection και τώρα θα μπορέσεις να το αποκτήσεις χωρίς καμία χρέωση και στο PS4. Το fighting game από την NetherRealm Studios είναι ένα από τα καλύτερα της σειράς, με πολλά και διαφορετικά στυλ μάχης για όλο το ρόστερ χαρακτήρων που διαθέτει.

Τα δωρεάν παιχνίδια Οκτωβρίου του PlayStation Plus θα είναι διαθέσιμα για προσθήκη στο λογαριασμό σου από τις 5 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου. Για λίγες ακόμα ώρες προλαβαίνεις να αποκτήσεις και τα δωρεάν παιχνίδια Σεπτεμβρίου. Απόκτησε τις προπληρωμένες κάρτες PlayStation Plus από τα καταστήματα Public και το Public.gr για να ξεκινήσεις κι εσύ την online συνδρομή σου και να απολαμβάνεις κάθε μήνα δωρεάν παιχνίδια στο PlayStation 4 και το PlayStation 5.