Το Pokémon Unite κυκλοφόρησε σε Android και iOS

Περίληψη: Μερικούς μήνες μετά το λανσάρισμά του στο Nintendo Switch, το Pokémon Unite έγινε τώρα διαθέσιμο και για smartphones.

Το Pokémon Unite είναι ένα δωρεάν MOBA (multiplayer online battle arena) παιχνίδι που εδώ και μερικού μήνες κυκλοφορεί στο Nintendo Switch. Μετά την κονσόλα της Nintendo, το παιχνίδι περνά τώρα και στα smartphones, καθώς η εφαρμογή Pokémon Unite κυκλοφόρησε επίσημα στο App Store και το Play Store. Και στα κινητά παραμένει δωρεάν, οπότε μπορείς άμεσα να κατεβάσεις το Pokémon Unite στο Android ή iOS smartphone σου.

Για την κυκλοφορία του σε κινητά, η ομάδα πίσω από το Pokémon Unite έκανε πολλές αλλαγές. Το παιχνίδι υποστηρίζει πλήρως cross-play μεταξύ κινητών και Switch, ενώ μπορείς να συνδέσεις τον ίδιο λογαριασμό και στην κονσόλα και στο smartphone σου. Σε πρόσφατο update προστέθηκαν επίσης πολλά χαρακτηριστικά που θα απολαύσουν παλιοί και νέοι παίχτες. Μεταξύ αυτών, τα πιο σημαντικά είναι: νέα events εντός του παιχνιδιού, νέα αντικείμενα που εισάγουν νέες στρατηγικές, η δυνατότητα να δημιουργείς Unite squads με άλλους παίκτες και ένα δεύτερο battle pass με νέα αντικείμενα.

Και επειδή η εμπειρία των νέων παικτών σε σχέση με αυτούς που παίζουν ήδη στο Switch μπορεί να διαφέρει αρκετά, η ομάδα ανάπτυξης του Pokémon Unite αναφέρει πως εργάζεται επάνω σε ένα νέο mode παιχνιδιού το οποίο θα κάνει πιο ισορροπημένες τις μάχες μεταξύ παικτών, ανεξαρτήτως του επιπέδου και των αντικειμένων που έχει κάθε παίκτης.

Αν δεν έχεις ξαναπαίξει Pokémon Unite, η κυκλοφορία του σε smartphone είναι μία τέλεια ευκαιρία να το κάνεις. Κατέβασέ το και ρίξου στη μάχη. Πιάσε όσο πιο πολλά Pokémon μπορείς πριν τελειώσει ο χρόνος για να βγει η ομάδα σου κερδισμένη.