Πρώτες πληροφορίες για το FIFA 23 αναφέρουν cross-play ανάμεσα σε κονσόλες και PC

Περίληψη: Τη δυνατότητα να μπορείς να παίξεις με όλους, φαίνεται να φέρνει το πολυαναμενόμενο FIFA 23! Όλες οι λεπτομέρειες εδώ!

Φαίνεται πως για πρώτη φορά το FIFA θα προσφέρει δυνατότητα για cross-play ανάμεσα σε όλες τις εκδόσεις, δηλαδή και στις κονσόλες και στο PC. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Xfire, το FIFA 23 θα προσφέρει σε όλους τους παίκτες τη δυνατότητα να παίξουν με όλους. Μάλιστα, χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας Hypermotion και το μεγάλο upgrade που έχει υποστεί, η παρουσία των ψηφιακών παικτών είναι ακόμη πιο ρεαλιστική, ενώ καταγράφηκαν και πολλές εκφράσεις τους σε πραγματικούς αγώνες με τη χρήση ειδικών καμερών. Όπως φαίνεται να έχει ενημερωθεί το site, η πληροφορία που έχει συλλεχθεί σε μία χρονιά για αυτό το επίπεδο είναι 100 φορές περισσότερη απ’ όση έχει καταγράψει η ΕΑ μέχρι σήμερα στην ιστορία της σειράς!

Το νέο παιχνίδι θα δώσει μεγάλο βάρος και στο κομμάτι του γυναικείου ποδοσφαίρου και του FIFA World Cup, ενώ θα έχει ακόμη περισσότερα πρωταθλήματα. Μένει πλέον να δούμε το πως θα εξελιχθεί η διαφαινόμενη κόντρα ανάμεσα σε EA Sports και FIFA για το όνομα του παιχνιδιού που -όπως όλα δείχνουν- από το 2023 κι έπειτα θα βγαίνει με νέο όνομα.

Αποκτήστε τώρα το FIFA 22 από τα καταστήματα Public και το Public.gr.