To reboot του The Settlers κυκλοφορεί στις 17 Μαρτίου

Περίληψη: Το The Settlers επιστρέφει μετά από 12 χρόνια! Το reboot της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε η Ubisoft.

H Ubisoft έμεινε πιστή στις δεσμεύσεις της για ανακοινώσεις γύρω από το νέο The Settlers videogame και έτσι ανακοίνωσε πως το reboot της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου για το PC. Το παιχνίδι παραμένει πιστό στον χαρακτήρα του real time strategy και έρχεται μετά από περισσότερα από 10 χρόνια από το τελευταίο μέρος της σειράς που ήταν το The Settlers 7 του 2010. Μία closed beta θα «τρέξει» στο Epic Games Store και στο Ubisoft Connect μέσα στην επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 20 έως και τις 24 Ιανουαρίου. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα από το επίσημο site του παιχνιδιού.

Video Duration
2:18

To The Settlers ανακοινώθηκε αρχικά το 2018 και ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2019, ωστόσο τα πλάνα της Ubisoft άλλαξαν και πλέον είμαστε 2 χρόνια μετά, με τον τίτλο να βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν το επίσημο λανσάρισμά του.

Απόλαυσε το The Settlers με τον κατάλληλο εξοπλισμό στο PC σου! Βρείτε την πληρέστερη γκάμα περιφερειακών για PC στα καταστήματα Public και στο Public.gr.