Στα χέρια του Facebook και της Oculus η Beat Games!

Περίληψη: Η Beat Games θα συνεχίσει να αναπτύσσει το Beat Saber για όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες, ενώ θα δουλέψει αρκετά πάνω και στα social features του!

Η ομάδα πίσω από το Beat Saber, η Beat Games περνάει πλέον στα χέρια του Facebook και της Oculus. H Beat Games ανήκει πλέον στα Oculus Studios και θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα, τόσο για το υπάρχον game όσο και για τα επόμενα projects της.

Ο επικεφαλής της Oculus δήλωσε πως η Beat Games θα συνεχίσει να αναπτύσσει το Beat Saber για όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες (χωρίς αποκλειστικότητες), ενώ θα δουλέψει αρκετά πάνω και στα social features του.

Video Duration
2:56


Το Beat Saber έχει πουλήσει πάνω από 1 εκ. αντίτυπα μέχρι και τον Μάρτιο και η πορεία του συνεχίζει να είναι ανοδική. Τέλος, το υψηλόβαθμο στέλεχος της Oculus σημείωσε πως το Facebook θα συνεχίσει να επενδύει πάνω στο κομμάτι του VR, με στόχο να το βάλει σε ακόμη περισσότερα σπίτια. Stay tuned στο Public Βlog για όλα τα νεότερα!

Λίγα λόγια για το παιχνίδι: Ο παίκτης μεταφέρεται σε έναν χώρο όπου διάφοροι κύβοι (μπλε και κόκκινου χρώματος) έρχονται προς το μέρος του. Έχει στα χέρια του δύο lightsabers (επίσης μπλε και κόκκινου χρώματος), τα οποία στην ουσία είναι τα παλιά PS Move που γνωρίσαμε επί εποχής PS3, και καλείται να χτυπήσει τους κύβους με το lightsaber που έχει το αντίστοιχο χρώμα.

Κάθε κύβος έχει πάνω του βέλη, τα οποία υποδεικνύουν την κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να τον χτυπήσει, ενώ πολύ συχνά η οθόνη γεμίζει με τοίχους-εμπόδια που πρέπει να αποφύγει με την κατάλληλη κίνηση του σώματος, αλλά και βόμβες που πρέπει να αποφύγει! Και κάπως έτσι ξεκινάει το fun part!