State of Play July 2021 / Όλα όσα έδειξε η Sony

Περίληψη: Στο πρόσφατο State of Play Ιουλίου η Sony παρουσίασε πολλά από τα επερχόμενα παιχνίδια των PS4 και PS5. Μάθε τα πάντα για όλα παρακάτω.

Το νεότερο State of Play της Sony ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ώρες. Στα 46 και πλέον λεπτά του event είδαμε πολλά trailer για αναμενόμενα παιχνίδια και μάθαμε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Δεν πρόλαβες να δεις το event; Κανένα πρόβλημα! Ας θυμηθούμε μαζί όλα όσα παρουσιάστηκαν από τη Sony και έρχονται σύντομα σε PlayStation 4 και PlayStation 5.

Video Duration
1:54

Moss: Book II

Το Moss ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους τίτλους PS VR και το Moss: Book II είναι η συνέχειά του. Ο Quill επιστρέφει στην εικονική πραγματικότητα και στο νέο trailer μπορείς να πάρεις μία πρώτη γεύση για το τι σε περιμένει στο νέο παιχνίδι.

Video Duration
1:18

Arcadegeddon

Το Arcadegeddon είναι ένα νέο online multiplayer shooter παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στο PS5. Στο νέο παιχνίδι θα μπορείς να παίξεις μόνος σου ή σε ομάδα με έως και τρία άτομα. Μαζί με την κυκλοφορία του trailer, η Sony ανακοίνωσε πως ξεκινά και η early access περίοδος, ενώ η πλήρης κυκλοφορία του παιχνιδιού θα γίνει το 2022.

Video Duration
2:34

Tribes of Midgard

Το νέο action-RPG κυκλοφορεί στις 27 Ιουλίου σε PS4 και PS5. Στο State of Play η ομάδα της Norsfell Games μίλησε για τα σχέδιά της για το παιχνίδι μετά το λανσάρισμά του.

Video Duration
1:06

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch

Ένα ρομπότ-κουνέλι είναι ο πρωταγωνιστής του πρωτότυπου F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch. Στο νέο 2D παιχνίδι ο Rayton φορά ξανά το μηχανικό του χέρι για να σώσει έναν φίλο του και να αντισταθεί στις μηχανές που έχουν καταλάβει τον κόσμο του.

Video Duration
2:33

Hunter’s Arena: Legends

Μάχες 30 παικτών σε περιμένουν στο Hunter’s Arena: Legends. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου για PS4 και PS5 και θα είναι ένα από τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα στο PlayStation Plus.

Video Duration
1:34

Sifu

Μία ενδιαφέρουσα μηχανική ενσωματώνει το νέο beat ‘em up παιχνίδι Sifu. Κάθε φορά που βγαίνεις νοκ άουτ μπορείς ξανά να σηκωθείς, μόνο που ο χαρακτήρας είναι πλέον μεγαλύτερος σε ηλικία. Το Sifu θα κυκλοφορήσει το 2022.

Video Duration
2:53

Jett: The Far Shore

Σε αυτό το παιχνίδι θα πετάς ένας αεροπλάνο επάνω από έναν μυστηριώδη πλανήτη εξερευνώντας τις διάφορες τοποθεσίες του. Το Jett: The Far Shore θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά σε PS4 και PS5.

Video Duration
1:57

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles

Η νέα anime περιπέτεια πηγαίνει τον Tanjiro στην έπαυλη Tsuzumi. Το νέο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο στο PS4.

Video Duration
2:12

Lost Judgment

Εδώ έχουμε να κάνουμε με το sequel του Judgment που είχε κυκλοφορήσει το 2019. Η συνέχεια της σειράς συνοδεύεται από νέες δυνατότητες και mini-games, όπως είδαμε στο trailer.

Video Duration
2:25

Death Stranding Director’s Cut

Στο State of Play Ιουλίου 2021 πήραμε για πρώτη φορά μία γεύση από την αναβαθμισμένη έκδοση του Death Stranding. Η Director’s Cut θα έχει νέα όπλα, αποστολές και ικανότητες και θα γίνει διαθέσιμη για το PS5 στις 24 Σεπτεμβρίου.

Video Duration
9:46

Deathloop

Αρκετός χρόνος από το event αφιερώθηκε στο Deathloop. Το νέο shooter παιχνίδι της Bethesda διαδραματίζεται σε έναν χρονικό βρόγχο. Στο State of Play είδαμε 9 λεπτά από το gameplay. Η αποστολή των παικτών δεν θα είναι καθόλου εύκολη όπως φαίνεται. Το Deathloop κυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου για το PS5.