Έρχεται το νέο State of Play τα ξημερώματα της Πέμπτης!

Περίληψη: Σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθεί το νέο State of Play όπως ανακοίνωσε η Sony στο οποίο αναμένουμε πολλές ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις!

Η Sony ανακοίνωσε ένα νέο State of Play event που θα διοργανώσει μέσα στις επόμενες ώρες, αποκαλύπτοντας νέο υλικό για διάφορα παιχνίδια σε PS4 και PS5. Η ιαπωνική εταιρεία επιβεβαίωσε πως το 20λεπτο online event θα λάβει χώρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα και θα εστιάσει σε ανακοινώσεις και ενημερώσεις για τίτλους των δύο συστημάτων. Στο τέλος της λιτής ανακοίνωσης, η εταιρεία επιβεβαιώνει πως δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε ενημέρωση για παιχνίδια του PlayStation VR2, ενώ σημείωσε πως το περιεχόμενο θα αφορά κυρίως games και υλικό από ιαπωνικά studios.

Το τελευταίο State of Play της Sony έγινε στις 2 Φεβρουαρίου, όταν και αποκάλυψε 30 λεπτά υλικού από το Gran Turismo 7. Κάποιες φήμες αναφέρουν πως θα έχουμε μια πρώτη αποκάλυψη της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας της Sony (που έχει προς το παρόν την κωδική ονομασία Project Spartacus) καθώς και την επιστροφή του Sly Cooper