Στις 28 Ιανουαρίου η κυκλοφορία του Uncharted: Legacy of Thieves Collection για το PS5

Περίληψη: Η σειρά Uncharted έρχεται στο PS5, με την κυκλοφορία του Uncharted: Legacy of Thieves Collection στις 28 Ιανουαρίου. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες στο άρθρο που ακολουθεί.

H Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Uncharted: Legacy of Thieves Collection για το PS5 μέσα στον πρώτο μήνα του νέου έτους. Συγκεκριμένα, το πακέτο θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου 2022 για τη νεότερη κονσόλα της εταιρείας, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και η έκδοση για το PC. Το πακέτο περιλαμβάνει το single player τμήμα του Uncharted 4: A Thief’s End, αλλά και το Uncharted: The Lost Legacy.

Video Duration
1:34

Το παιχνίδι θα υποστηρίζει τρία modes απεικόνισης. Το Fidelity Mode θα εστιάζει στην ανάλυση με το frame rate να κινείται στα 30fps. Το Performance Mode θα μειώνει την ανάλυση, αλλά θα διατηρεί τη δράση στα 60fps, ενώ το Performance+ Mode θα προσφέρει 120fps σε ανάλυση 1080p. Στο PS5, το παιχνίδι θα υποστηρίζει μικρούς χρόνους φόρτωσης και Spatial 3D audio, αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά του DualSense, όπως το haptic feedback και τα adaptive triggers.

Αν έχεις αγοράσει το Uncharted 4: A Thief’s End, το Uncharted: The Lost Legacy ή το Uncharted 4: A Thief’s End & Uncharted: The Lost Legacy Digital Bundle θα μπορείς να αναβαθμίσεις στη νέα έκδοση με €10.

Βρες την πληρέστερη γκάμα προϊόντων Uncharted στα καταστήματα Public και στο Public.gr.