Τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα από το PlayStation Plus

Περίληψη: Νέος μήνας, νέα δωρεάν παιχνίδια για τους κατόχους PlayStation 4 και PlayStation 5 από τη Sony, μέσω του PlayStation Plus. Ο Νοέμβριος έχει επιλογές και για PlayStation VR.

Έχεις PlayStation 4 ή PlayStation 5 και συνδρομή στο PS Plus για να παίζεις online; Τότε έχεις και δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα, όπως ίσως ήδη γνωρίζεις. Ο Νοέμβριος έρχεται με 3 δωρεάν παιχνίδια για τις κονσόλες της Sony, ενώ δωρεάν δίνονται επίσης και 3 τίτλοι για το PlayStation VR. Πάμε να δούμε ποια είναι τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα που μόλις ξεκίνησε.

Το πρώτο δωρεάν παιχνίδι είναι το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning και είναι διαθέσιμο μόνο σε όσους παίζουν σε PlayStation 4. Πρόκειται για ένα RPG τίτλο που είχε κυκλοφορήσει αρχικά για PS3, Xbox 360 και υπολογιστή. Αυτή η έκδοση είναι remaster του πρωτότυπου παιχνιδιού με βελτιωμένα γραφικά και καλύτερο gameplay.

Τα επόμενα δύο δωρεάν παιχνίδια είναι διαθέσιμα τόσο για κατόχους PS4 όσο και για κατόχους PS5. Το πρώτο από αυτά είναι το Knockout City, ένα multiplayer παιχνίδι δράσης στο οποίο πρέπει να πετύχεις τους αντιπάλους σου με μπάλα, πριν σε πετύχουν πρώτα εκείνοι. Ο τρίτος δωρεάν τίτλος του μήνα είναι το First Class Trouble. Σε αυτό το παιχνίδι προσπαθείς να συμπεράνεις ποιοι δύο από τους έξι παίκτες κάθε γύρου είναι Personoids, δηλαδή AI μορφές ζωής. Το First Class Trouble παίζεται online και οι ρόλοι του κάθε παίκτη επιλέγονται τυχαία πριν από κάθε γύρο.

Video Duration
2:41


Πάμε τώρα και στο PlayStation VR. Από σήμερα μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν τα The Persistence, The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition, και Until You Fall. Στο The Persistence βρίσκεσαι στο διάστημα και προσπαθείς να σώσεις ένα διαστημόπλοιο από τους μεταλλαγμένους που το έχουν καταλάβει. Στο The Walking Dead: Saints & Sinners έρχεσαι αντιμέτωπος με μία πόλη γεμάτη ζόμπι και άλλες απειλές, ενώ εσύ είσαι ένας από τους λίγους επιζήσαντες. Τέλος, το Until You Fall φέρνει τις ξιφομαχίες στην εικονική πραγματικότητα,

Τα Knockout City, First Class Trouble, Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning είναι διαθέσιμα από σήμερα και θα μπορείς να τα προσθέσεις στη βιβλιοθήκη σου εντελώς δωρεάν μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Τα VR παιχνίδια The Persistence, The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition και Until You Fall θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για έναν ακόμα μήνα, μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Αν η συνδρομή σου στο PlayStation Plus έχει λήξει, βρες προπληρωμένες κάρτες PlayStation στα καταστήματα Public και στο Public.gr.