Τον Ιανουάριο η κυκλοφορία του Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Περίληψη: Η ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου τίτλους Tom Clancy’s ανακοινώθηκε επίσημα από την Ubisoft. Το Rainbow Six Extraction έρχεται στις 20 Ιανουαρίου.

Η Ubisoft ανακοίνωσε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction. To νέο shooter game, που αποτελεί και spinoff του Rainbow Six Siege, θα κυκλοφορήσει τελικά στις 20 Ιανουαρίου και θα υποστηρίζει ένα cross-play Buddy Pass trial system.

Video Duration
1:56

Στο παιχνίδι εμφανίζεται μια εξωγήινη απειλή με την ονομασία Archaeans και οι παίκτες θα πρέπει να συνεργαστούν για να την εξοντώσουν. Κάθε παιχνίδι θα κυκλοφορήσει με δύο Buddy Pass tokens, κάθε ένα από τα οποία μπορεί να προσκαλέσει ένα φίλο στη δράση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η πρόοδος κάθε παίκτη που θα εμφανιστεί ως καλεσμένος (και δεν θα έχει αγοράσει το game) θα μπορεί να μεταφερθεί μετέπειτα στο πλήρες παιχνίδι, αν το αποκτήσει.

Video Duration
8:41

Το Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction θα έχει 18 διαφορετικούς operators, κάθε ένας με ένα custom σύστημα leveling που θα ξεκλειδώνει διάφορα αντικείμενα, όπως και νέους operators. Τέλος, ο τίτλος θα συνεχίσει να ενημερώνεται με σταθερά updates, στη λογική των live service games που έχουμε ήδη δει στην αγορά.

Κάντε τώρα προ-παραγγελία το Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction από τα καταστήματα Public και το Public.gr.