Οι Top 5 gaming κυκλοφορίες του Μαρτίου έρχονται!

Περίληψη: Τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν το Μάρτιο είναι πολλά. Από αυτά ξεχωρίσαμε τα Top 5 games που περιμένουμε αυτή την περίοδο.

Μέσα στο Μάρτιο αναμένονται πολλές «δυνατές» gaming κυκλοφορίες για όλες τις πλατφόρμες. Ο μήνας έχει ήδη ξεκινήσει πολύ δυνατά και έπεται και συνέχεια. Ας δούμε, λοιπόν, ποιες είναι οι 5 κορυφαίες gaming κυκλοφορίες για το Μάρτιο του 2022 και τι μας επιφυλάσσει το κάθε παιχνίδι.

Gran Turismo 7 - 4/3/2022

To Gran Turismo επιστρέφει και γιορτάζει τα 25 χρόνια του με τον 7ο τίτλο της σειράς φέρνοντας μια πραγματική next gen racing εμπειρία στο PS5. To Gran Turismo από την πρώτη μέρα εστίαζε στην όσο το δυνατόν πιο πιστή εξομοίωση οδήγησης και αγώνων ταχύτητας. Με λειτουργίες όπως campaign, Arcade και Driving School έρχεται να δώσει σε κάθε λάτρη της αυτοκίνησης αυτό που πραγματικά ψάχνει από ένα videogame.

Η ανανεωμένη λειτουργία φωτογραφίας Scapes έρχεται να εκμεταλλευτεί τις next gen δυνατότητες του PS5 για να μπορείς να φωτογραφίσεις τα αυτοκίνητα του Gran Turismo 7 σε 43 χώρες και 2500 τοποθεσίες, εκμεταλλευόμενος δυνατότητες HDR και Ray Tracing για φωτογραφίες με απόλυτο ρεαλισμό.

Video Duration
8:00

Η εξομοίωση όμως δεν σταματάει στο αυτοκίνητο. Με δεδομένα καιρού από τη NASA o χρόνος της ημέρας και ο καιρός αναπαράγονται με απόλυτη πιστότητα.

Το Gran Turismo 7 παραμένει πιστό στις αρχές που το καθιέρωσαν ως το πιο επιτηχυμένο παιχνίδι racing σε κάθε γενιά PlayStation εδώ και 25 χρόνια και συνεχίζει την παράδοση στο PlayStation 5, γιορτάζοντας παράλληλα με μια επετειακή έκδοση, την Gran Turismo 7 25th Anniversary Edition.

Assassin's Creed Valhalla Ragnarök Edition - 10/03/2022

Το μεγαλύτερο expansion του τελευταίου μέρους στο μεγάλο franchise του Assassin’s Creed έρχεται και κλείνει το έπος του Assassin’s Creed Valhalla.

Ο Eivor πλέον γίνεται Odin και βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο της συντέλειας του Ragnarök. Οι μάχες στον κόσμο των Βίκινγκ είναι ακόμα πιο δυνατές, πιο έντονες και νέοι εχθροί της Σκανδιναβικής μυθολογίας, όπως οι Jotnars του πάγου και οι Muspels της φωτιάς, θα εμποδίσουν τον Odin από το να σώσει τον γιο του Baldr σε μια περιπέτεια που κάλλιστα θα μπορούσε να σταθεί μόνη της.

Το Ragnarök expansion έρχεται σαν μεμονωμένο expansion για τους κατόχους του Assassin’s Creed Valhalla ή μαζί με το Assassin’s Creed Valhalla στην Assassin’s Creed Valhalla Ragnarök Edition.

WWE 2K22 - 11/03/2022

To WWE επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας φέρνοντας μας πάλι όλους τους αστέρες του WWE στις οθόνες μας.

Με ολική ανανέωση από τα γραφικά μέχρι και τον χειρισμό, η εμπειρία θα είναι πιο ρεαλιστική από ποτέ.

Για πρώτη φορά μπορούμε να αναβιώσουμε τις ιστορικότερες στιγμές από την καριέρα του Rey Mysterio στα 2K Showcase και 619 your way to superstardom.

Το MyGM επιστρέφει και σου δίνει την δυνατότητα να αναλάβεις την διαχείριση των μεγαλύτερων franchise, Raw, Smackdown, NXT και NXT UK για να φτιάξεις το απόλυτο roster που θα συντρίψει τους αντιπάλους σου.

Τέλος, για πρώτη φορά το WWE 2K22 έρχεται με δύο περιπέτειες MyRISE για να διαλέξεις το μονοπάτι σου προς τη δόξα όπως ποτέ άλλοτε.

To WWE 2K22 έρχεται σε standard και στην Deluxe Edition με το Season Pass και 3 ημέρες early access!

Final Fantasy Origin: Stranger of Paradise - 18/03/2022

Το νέο κεφάλαιο της σειράς Final Fantasy έρχεται να μας ταξιδέψει σε έναν εντελώς νέο κόσμο. Με ανανεωμένο σύστημα μάχης, οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν ένα σύμπαν παράλληλο από αυτό που μας σύστησε η σειρά 35 χρόνια πριν στο NES.

Σε αυτό το κεφάλαιο, ο Jack βρίσκεται σε έναν σκοτεινό κόσμο με μοναδικό σκοπό να καταστρέψει το Chaos, που αποτελεί παραπομπή στον κυρίως κακό του αρχικού Final Fantasy.

Το Final Fantasy Origin: Stranger of Paradise έρχεται να προσφέρει μια καινούργια εμπειρία, κλείνοντας παράλληλα το μάτι στις ρίζες του Final Fantasy.

Tiny Tina’s Wonderlands - 25/03/2022

Μαγεία, όπλα, σπαθιά είναι τρία από τα συστατικά που απαρτίζουν τον χαοτικό κόσμο του Tiny Tina’s Wonderlands. Η 2Κ Games, πατώντας στην επιτυχημένη συνταγή του Borderlands, επανέρχεται με μια νέα μεγάλη περιπέτεια που πρακτικά έρχεται σαν spinoff της κυρίως σειράς. Με ένα πλούσιο cast ηθοποιών να χαρίζουν τις φωνές τους στους κυρίως χαρακτήρες, όπως o Andy Samberg (Captain Valentine), η Wanda Sykes (Frett the Robot) και ο Will Arnett στον ρόλο του «κακού» του παιχνιδιού Dragon Lord.

Οι φαν του Borderlands θα βρουν το γνωστό gameplay και φυσικά τη δυνατότητα συνεργασίας έως και 4 παικτών online ή σε split screen.

To Tiny Tina’s Wonderlands κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, την Standard και την Chaotic Great Edition με extra content Dragon Lord Pack και το Season Pass.