Τώρα μπορείς να δοκιμάσεις το Metroid Dread πριν το αποκτήσεις

Περίληψη: «Να αγοράσω το Metroid Dread ή όχι;» Αν σε… βασανίζει αυτό το ερώτημα, τότε μπορείς να κατεβάσεις το δωρεάν demo του νέου παιχνιδιού και να το δοκιμάσεις.

Τα τελευταία χρόνια η παράδοση της κυκλοφορίας demo εκδόσεων για νέα παιχνίδια έχει εκλείψει. Για να παίξει κανείς νέα παιχνίδια, η μόνη επιλογή είναι να γίνει μέλος της δοκιμαστικής περιόδου πριν την επίσημη κυκλοφορία, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με bugs και προβλήματα. Για να δοκιμάσεις ένα παιχνίδι στην τελική του μορφή η μόνη λύση είναι να το αγοράσεις. Η Nintendo, όμως, αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση και να προσφέρει ένα δωρεάν demo του ολοκαίνουργιου Metroid Dread.

Το Metroid Dread είναι μία από τις σημαντικότερες gaming κυκλοφορίες της χρονιάς και έγινε διαθέσιμο πριν από μερικές μέρες για το Nintendo Switch. Τα reviews που έχει λάβει είναι πολύ θετικά και φαίνεται πως η απόκτησή του είναι εύκολη επιλογή! Αν όμως ακόμα το σκέφτεσαι, μπορείς απλά να μπεις στο website της Nintendo και να πατήσεις “Download Demo” ή να μπεις στο eShop του Nintendo Switch και να κάνεις ακριβώς την ίδια διαδικασία.

H Nintendo δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσο μεγάλο είναι το demo του Metroid Dread και μέχρι πόσο μπορείς να παίξεις. Σίγουρα όμως θα σου δώσει μία καλή γεύση από τον κόσμο του παιχνιδιού, τον χειρισμό, τις νέες δυνάμεις και δυνατότητες της Samus και την ιστορία. Με όλες αυτές τις πληροφορίες στη διάθεσή σου μπορείς μετά να προχωρήσεις με σιγουριά στην απόκτηση του Metroid Dread, έχοντας πάρει μία καλή εικόνα για το τι σε περιμένει στην πλήρη έκδοση.

Όσο κατεβάζεις το demo του Metroid Dread ας θυμηθούμε τι ξέρουμε ήδη για το παιχνίδι. Το νέο Metroid διατηρεί τον 2D “metroidvania” χαρακτήρα των προηγούμενων εκδόσεων. Στο Dread, η αποστολή σου σε στέλνει στον απομακρυσμένο εξωγήινο πλανήτη ZDR. Σε αντίθεση με παλιότερα παιχνίδια, η Samus δεν είναι η κυνηγός, αλλά βρίσκεται η ίδια κυνηγημένη από τα E.M.M.I. Για να επιβιώσεις θα πρέπει να εξερευνήσεις όλα τα διαφορετικά περιβάλλοντα του παιχνιδιού και να εξοπλίσεις το χαρακτήρα σου με πολλές νέες δυνατότητες για να αντιμετωπίσεις κάθε απειλή.

Κατέβηκε το demo; Τέλεια! Παίξει τη δοκιμαστική έκδοση του Metroid Dread στο Nintendo Switch και όταν έρθει η ώρα να το αποκτήσεις θα το βρεις στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο Public.gr.