Ubisoft: 5 ΑΑΑ games και επιβεβαίωση για νέο Far Cry!

Περίληψη: Mέσα στο νέο οικονομικό έτος η εταιρεία θα κυκλοφορήσει 5 ΑΑΑ games, με το Beyond Good & Evil 2 να μη περιλαμβάνεται σε αυτά. Ας δούμε, όμως, τις ανακοινώσεις αναλυτικά...

H Ubisoft ανακοίνωσε τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν και τα αποτελέσματα για το οικονομικό της έτος που κλείνει. Όπως σημείωσε, λοιπόν, η γνωστή εταιρεία, μέσα στο νέο οικονομικό της έτος (που ξεκινάει τον Απρίλιο του 2020 και τελειώνει τον Μάρτιο του 2021), θα κυκλοφορήσει 5 ΑΑΑ games, με το Beyond Good & Evil 2 να μη περιλαμβάνεται σε αυτά. Ας δούμε, όμως, τις ανακοινώσεις που έγιναν αναλυτικά.

Πωλήσεις
- Το Rainbow Six Siege κατάφερε να συγκεντρώσει 55 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες μέχρι σήμερα και τον Δεκέμβριο του 2019 τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργών παικτών.
- Πολύ καλά τα πήγαν και παλαιότερες κυκλοφορίες, όπως τα Assassin’s Creed Odyssey, The Crew 2 και Mario + Rabbids Kingdom Battle.
- Νο1 πλατφόρμα ήταν το PC και ακολούθησαν τα PS4, Nintendo Switch και Xbox One.

Νέες κυκλοφορίες
-
Για τη νέα χρονιά περιμένουμε 5 ΑΑΑ games. Τρία από αυτά είναι τα Gods & Monsters, Rainbow Six Quarantine και Watch Dogs Legion.
- Τα τρία από αυτά τα ΑΑΑ games θα κυκλοφορήσουν στο τελευταίο τρίμηνο του 2020, δηλαδή από τον Σεπτέμβριο έως και τον Δεκέμβριο, ενώ τα άλλα 2 θα έρθουν το πρώτο τρίμηνο του 2021, δηλαδή από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο της νέας χρονιάς.
- Τα άλλα δύο ανήκουν -σύμφωνα με την εταιρεία- στα μεγαλύτερα franchises της και οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για τα Assassin’s Creed (στην νορβηγική μυθολογία) και Far Cry.
- Το Skull & Bones συνεχίζει να αναπτύσσεται, αλλά θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του νέου οικονομικού έτους Μάρτιος 2021, οπότε ίσως να περιμένουμε και κάποια μεταφορά σε μετέπειτα χρονική στιγμή.
- Η Ubisoft επιβεβαίωσε πως στην E3 2020 θα μιλήσει περισσότερο για τις κυκλοφορίες που έχει στα σκαριά για την τωρινή και την επόμενη γενιά κονσολών.

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα νεότερα!