Untitled Goose Game App: Μια χήνα φέρνει... τρόμο στο desktop σου!

Περίληψη: Πώς θα σου φαινόταν αν μια... χήνα καταλάμβανε κάθε «γωνιά» του υπολογιστή σου; Κατέβασε το Untitled Goose Game App και η δράση ξεκινά!

Ένα από τα πιο απρόσμενα gaming hits του 2019 ήταν σίγουρα το Untitled Goose Game. O indie τίτλος σε βάζει στη θέση του οδηγού μιας... χήνας(!), με την οποία προσπαθείς να ενοχλήσεις ένα ολόκληρο χωριό. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από τη House House και κυκλοφόρησε αρχικά για Windows, Mac και Nintendo Switch τον Σεπτέμβριο της περασμένης χρονιάς. Μέσα στο επόμενο τρίμηνο ακολούθησε και η κυκλοφορία για PlayStation 4 και Xbox One!

Η απλοϊκή φύση του παιχνιδιού από τη μια και ο πολύ διασκεδαστικός στόχος του από την άλλη (να προκαλέσεις απλώς πανικό) το έκαναν viral πολύ-πολύ γρήγορα! Το YouTube γέμισε με playthroughs, στα οποία οι παίκτες έβρισκαν τους δικούς τους τρόπους να φέρουν την καταστροφή. Ως χήνα μπορείς να αρπάξεις διάφορα αντικείμενα, να φωνάζεις (σαν χήνα πάντα) και γενικά να γίνεσαι όσο πιο ενοχλητικός μπορείς! Υπέροχο!

Ο 18χρονος Sam Chiet εμπνεύστηκε από την εκνευριστική χήνα του Untitled Goose Game και μάλλον αναρωτήθηκε «τι θα γινόταν αν η χήνα άρχισε να καταστρέφει το PC μου;». Το ερώτημα δεν έμεινε μόνο σε φιλοσοφικό επίπεδο, καθώς ο Sam δημιούργησε το Untitled Goose Game App. Η εφαρμογή προσθέτει μια χήνα στον υπολογιστή σου, η οποία έχει ακριβώς τα ίδια κίνητρα με τη χήνα του παιχνιδιού: να σου χαλάσει τη μέρα όσο περισσότερο μπορεί!

Video Duration
0:47


Αν εγκαταστήσεις την εφαρμογή, θα έχεις κι εσύ τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Το νέο σου ψηφιακό κατοικίδιο θα αρχίσει να μπαίνει στη μέση σε ό,τι κι αν κάνεις. Μπορεί να αρχίσει να σέρνει το ποντίκι, να γεμίζει λάσπες την οθόνη σου και να φωνάζει. Αν την αφήσεις ελεύθερη για πολλή ώρα, θα γεμίσει τον υπολογιστή σου με μηνύματα και memes γεμάτα -τι άλλο;- χήνες!

Η εφαρμογή δεν κρύβει φυσικά κάποια σοβαρή προσπάθεια αλλά φτιάχτηκε για πλάκα. Αν θες κι εσύ να δοκιμάσεις τη... μανία της χήνας, μπορείς να καταβάσεις το Untitled Goose Game App από το site του Sam Chiet. Μετά μη κατηγορήσεις εμάς για ό,τι θα επακολουθήσει στο PC σου! Εμείς σε προειδοποιήσαμε για τα επακόλουθα...