Xbox Series X: Αποκαλύφθηκε η επόμενη κονσόλα της Microsoft!

Περίληψη: Αυτό που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ως Project Scarlett αποκτά την τελική του ονομασία, η οποία θα είναι Xbox Series X!

Η Microsoft εκμεταλλεύτηκε τα The Game Awards 2019, για να ανακοινώσει και να δείξει επίσημα για πρώτη φορά το σασί της νέας της γενιάς κονσολών. Αυτό που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ως Project Scarlett έρχεται, πλέον, να αποκτήσει την τελική του ονομασία, η οποία θα είναι Xbox Series X. Προς το παρόν (και με δεδομένες τις φήμες για δύο μοντέλα), δεν είναι ξεκάθαρο αν θα έχουμε διαφορετική ονομασία για το πιο αδύναμο από τα δύο συστήματα.

Video Duration
1:54


Μέχρι στιγμής, λοιπόν, μένουμε με αυτά τα δεδομένα. Σε επίπεδο τιμής και ημερομηνίας κυκλοφορίας δεν έγινε κάτι παραπάνω γνωστό από τα όσα ξέραμε, οπότε απλά περιμένουμε για το τελευταίο τρίμηνο του 2020. Το χειριστήριο του Xbox Series X θα θυμίζει το τωρινό του Xbox One, ωστόσο θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις, ενώ θα έχει και ένα πλήκτρο για άμεσο share φωτογραφιών και videos. Περισσότερα στο παρακάτω video.

Μέσα σε όλα, η Microsoft ανακοίνωσε και για πρώτη φορά το Senua’s Saga: Hellblade 2, το οποίο ετοιμάζεται από την Team Ninja για τα συστήματα νέας γενιάς. Δείτε στη συνέχεια το πρώτο trailer του!
 

Video Duration
2:08