Ξεκίνησε η multiplayer beta του Halo Infinite, πρώτο teaser και για την τηλεοπτική σειρά

Περίληψη: Με αφορμή τα 20α γενέθλια του Xbox, η Microsoft έκανε πολλές ανακοινώσεις, με σημαντικότερη αυτή της έναρξης του multiplayer για το Halo Infinite. Πάμε όμως να τις δούμε όλες!

H Microsoft διοργάνωσε ένα εορταστικό stream για τα 20 χρόνια του Xbox στην αγορά και έκανε μερικές ανακοινώσεις, με το Halo Infinite να βρίσκεται στο επίκεντρο. Αρχικά, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο Power On: The Story of Xbox που θα κάνει ντεμπούτο στις 13 Δεκεμβρίου και θα καλύπτει όλες τις εξελίξεις στο εσωτερικό της εταιρείας (και όχι μόνο) από την στιγμή που ξεκίνησε ο σχεδιασμός της πρώτης κονσόλας, μέχρι και σήμερα.

Video Duration
2:27

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ένας νέος διαγωνισμός με τον Dwayne “The Rock” Johnson, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της ταινίας Red Notice στο Netflix. Η Microsoft δημιούργησε μια ειδική σελίδα που μπορεί κανείς να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το Xbox και να διεκδικήσει πολλά και πλούσια δώρα.

Video Duration
1:47

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν, όπως γράψαμε, το Halo Infinite και έτσι ανακοινώθηκε πως το multiplayer mode του τίτλου είναι διαθέσιμο για όλους τους παίκτες σε μορφή beta για PC, Xbox Series X και Xbox Series S.

Video Duration
1:46

Ακόμη, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά teaser για την τηλεοπτική σειρά Halo που έρχεται μέσα στο 2022, μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας video streaming Paramount+.

Video Duration
0:28

Τέλος, ανακοινώθηκε πως 76 παιχνίδια από τα Xbox και Xbox 360 μπαίνουν στη λίστα των backwards compatible τίτλων για να μπορούν να παίξουν στα σύγχρονα συστήματα της εταιρείας. Ακόμη, επιβεβαιώθηκε η προσθήκη FPS Boost σε 37 τίτλους για τα Xbox Series X και Xbox Series S.

Κάνε τώρα προ-παραγγελία το Halo Infinite από τα καταστήματα Public και το Public.gr. Ακόμη, βρες την πληρέστερη γκάμα προϊόντων Halo με ένα click εδώ.