Επιτραπέζια: Βήματα για να οργανώσεις την τέλεια βραδιά στο σπίτι με φίλους!

Περίληψη: Όταν ήσουνα μικρός, νόμιζες ότι εκεί γύρω στο Γυμνάσιο τα επιτραπέζια παιχνίδια θα σταματούσαν να...

Όταν ήσουνα μικρός, νόμιζες ότι εκεί γύρω στο Γυμνάσιο τα επιτραπέζια παιχνίδια θα σταματούσαν να σε συγκινούν. Καθώς πλησίαζες τα 18, θα έθετες σε εφαρμογή την ώριμη και σοβαρή ζωή σου, που θα περιλάμβανε μονάχα σκάκι, πόκερ και λίγο κουμ-καν τα Χριστούγεννα, να χαρεί η γιαγιά.Τίποτα απ’ ολ’ αυτά δεν συνέβη. Η σχέση σου με τα επιτραπέζια κορυφώνεται στα φοιτητικά χρόνια, εκεί που ο χρόνος σταματάει και οι παρέες μπορούν να ξενυχτούν σε σπίτια χωρίς το άγχος του πρωινού ξυπνήματος. Κι ύστερα, ενώ έχεις πει «πάει, αυτό ήταν», ξαναπαίρνει μπρος όταν τα παιδιά σου σε αναγκάζουν να ξαναγίνεις κι εσύ παιδί μαζί τους.Ναι, καλά το κατάλαβες, τα επιτραπέζια δεν σταματούν ποτέ. Γι’ αυτό κι εμείς φτιάξαμε μερικές οδηγίες του πώς θα περάσεις αξέχαστες βραδιές παίζοντας: Μην το οργανώσεις!Αν πεις στους φίλους σου «παιδιά, ελάτε σπίτι για επιτραπέζιο» θα πουν ναι, αλλά όταν έρθει εκείνη η ώρα, μπορεί η διάθεση να είναι διαφορετική. Πρότεινέ τους το αυθόρμητα καθώς θα κάθεστε γύρω από το τραπέζι του καθιστικού, μη έχοντας τι να κάνετε.Εξήγησέ τους πως το παιχνίδι σου δεν είναι όποιο κι όποιοΤο Codenames, ας πούμε, βραβεύτηκε με τον παγκόσμιας εμβέλειας τίτλο Spiel de Jahres 2016 ως το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς. Δύο αντίπαλοι αρχικατάσκοποι γνωρίζουν την κρυφή ταυτότητα 25 πρακτόρων. Οι συμπαίκτες τους ξέρουν τους πράκτορες αυτούς μόνο από το κωδικό όνομά τους. Οι δύο ομάδες συναγωνίζονται για το ποια θα έρθει σε επαφή με όλους τους πράκτορές της, καθώς οι πάντες προσπαθούν να αποφύγουν τον εκτελεστή…Πάρε τις νέες εκδόσεις παιχνιδιών που ήδη αγαπάνεΑν έχετε παίξει με τους φίλους σου στο παρελθόν Dixit, το ολοκαίνουργιο Dixit Odyssey προσφέρει τη δυνατότητα να συμμετέχουν έως και 12 άτομα, ενώ περιέχει και μια σειρά από εναλλακτικούς τρόπους παιχνιδιού, προσαρμοσμένους στον μεγαλύτερο αριθμό παιχτών. Επίσης, η νέα έκδοση του Τα Κάστρα του Μυστρά περιλαμβάνει επεκτάσεις που δίνουν νέες αφορμές για παιχνίδι. Ιδανικό για παιδιά- μικρά ή μεγάλα- από εφτά ετών και πάνω.public---gamesΒρες τη σύνδεση με τα αγαπημένα τους video gamesΤο Loony Quest μετατρέπει σε επιτραπέζιο ένα γνωστό βιντεοπαιχνίδι! Στην εκπληκτική γη της Arkadia, ένας γέρος βασιλιάς δεν έχει καθόλου κληρονόμους. Οργανώνει λοιπόν ένα τουρνουά, προκειμένου να προσφέρει το θρόνο του στον πιο γενναίο τυχοδιώκτη του βασιλείου του. Μέχρι πέντε παίκτες θα περιπλανηθούν σε επτά κόσμους γεμάτους εκπλήξεις!Ρίξε λίγη ατμόσφαιρα στο μενούΩραία τα κλασικά επιτραπέζια, αλλά από μια ηλικία και μετά βαριέσαι. Το Mysterium αντίθετα, σε προκαλεί να περάσεις το κατώφλι του στοιχειωμένου πύργου του Γουόργουικ. Ένας παίχτης παίρνει τον ρόλο του φαντάσματος και οι υπόλοιποι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Όλοι έχουν τον ίδιο σκοπό: Να ρίξουν φως στο μυστήριο του θανάτου του φαντάσματος και να του επιτρέψουν να αναπαυθεί. Spooky, ε;  Βρες όλα τα επιτραπέζια, και πέρασε στιγμές άπειρου γέλιου με τους φίλους σου!public-friends-games+ 4 Tips για τέλειες βραδιές!
  1. Ετοίμασε το φαγητό νωρίτερα απο την ώρα που θα έρθουν οι καλεσμένοι σου. Δεν είναι ωραίο όλοι να κάνουν πλάκα και να γελάνε και εσένα να σε "τρώει" η κουζίνα.
  2. Αν προσκαλείς κάποιο καινούργιο μέλος της παρέας εξήγησε του τον λόγο που μαζευτήκατε... Γενέθλια, γιορτή, επέτειος, κουτσομπολιό; Μπορεί να μην υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος και να το έχετε απλά σαν παράδοση στην παρέα "συναθροίσεις κάθε Παρασκευή!". Κρίμα δεν είναι να μην το ξέρει;
  3. Πες τους τι ώρα να έρθουν. Για να μην αργήσει κάποιος αλλά ούτε να έρθει και πολύ νωρίς. Αλλά μην είσαι και πολύ κάθετος με την ώρα... Αν αργήσει και κάποιος 5 λεπτά άσε τον να μπει, δεν πειράζει! Ααα και σε αυτούς που αργούν μόνιμα πες τους ότι το ραντεβού είναι 1 ώρα νωρίτερα...!
  4. Κράτα τα φαγητά και τα αναψυκτικά στη μια μεριά του τραπεζιού... Αφενός για να έχετε χώρο να παίξετε, αφετέρου για να μπορούν να ακουμπήσουν τα πράγματά τους με άνεση... από το κινητό τους μέχρι το ποτήρι τους. Δεν είναι σωστό να προσπαθούν να δημιουργήσουν χώρο ανάμεσα στις κάρτες και στα ζάρια! Αν σας αρέσει καθίστε στο πάτωμα ή και στο χαλί!
Καλή διασκέδαση!