Tα καλύτερα πικάπ της Αμερικής και της Ευρώπης στα Public!

Περίληψη: Διάβαζα σε ένα άρθρο ότι η εποχή των πικάπ τελείωσε. Ήταν από ένα...

Διάβαζα σε ένα άρθρο ότι η εποχή των πικάπ τελείωσε. Ήταν από ένα παλιό περιοδικό του ’96…

Σε μια απρόσμενη αλλά απολύτως λογική αναβίωση, σήμερα τα πικάπ είναι πιο δημοφιλή από τα cd players, μιας και το βινύλιο να έχει ξαναμπεί δυναμικά στη ζωή μας. Τα Public μάλιστα, εδώ και λίγες μέρες, έχουν δύο νέες εισόδους στα ράφια τους. Και είναι κομματάκι δύσκολο να διαλέξεις:

To Crosley Executive είναι η μετεξέλιξη των γνωστών Crosley, που πλέον διαθέτουν και θύρα USB, μέσω της οποίας μπορείς να ψηφιοποιήσεις τους δίσκους σου στον υπολογιστή σου. Όπως το γνωστό Crosley, διπλώνει σε ένα όμορφο βαλιτσάκι μεταφοράς για ευελιξία και μπορείς να το πάρεις στο σπίτι του κολλητού σου και να το συνδέσεις εκεί, περίπου όπως το λάπτοπ σου. Είναι φοβερά κομψό (ό,τι πρέπει για το vintage δωμάτιο που θα μαρτυράει την υψηλή σου αισθητική) και διατίθεται σε καφέ, κόκκινο και μαύρο. Επιπλέον, επειδή στον 21ο αιώνα ζούμε, διαθέτει έξοδο RCA και Aux, για να συνδέσεις το smartphone ή το mp3 player σου και να αξιοποιήσεις τα ενσωματωμένα ηχεία του!

Crosley-executive-eu-pikap-brown-1000-1100489

Το Lenco L-85 Overview έχει κι αυτό δυνατότητα σύνδεσης σε υπολογιστή μέσω USB. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, η βελόνα του είναι κατασκευασμένη από διαμάντι, προσφέροντας μια φοβερή ηχητική εμπειρία, ανώτερη από αυτή των κοινών πικάπ. Διατίθεται σε μαύρο, κόκκινο, πράσινο, κίτρινο και γκρι. Το Lenco L90 Wood είναι σχεδιασμένο σε ένα όμορφο πλαίσιο από ξύλο καρυδιάς, που ταιριάζει απόλυτα με τον κλασικό σχεδιασμό των παλιών αυθεντικών πικάπ υψηλής ποιότητας (η συγκεκριμένη εταιρία κυκλοφόρησε το πρώτο της μοντέλο το 1960). Τέλος, η βαριά και συμπαγής βάση του από αλουμίνιο, εξασφαλίζει σταθερότητα και κατ’ επέκταση άριστη ποιότητα ενώ θα το βρεις σε απίστευτα χρώματα!

Μην ξεχνάς, βέβαια, πως το σημαντικότερο απ’ όλα είναι η ίδια η μουσική!