Βλέπεις Netflix; Πες το με ένα Instagram story!

Περίληψη: Αν είσαι από τους τύπους που σου αρέσει να μοιράζεσαι ό,τι βλέπεις, τότε η νέα...

Αν είσαι από τους τύπους που σου αρέσει να μοιράζεσαι ό,τι βλέπεις, τότε η νέα λειτουργία του Netflix θα σου λύσει τα χέρια. H δημοφιλής υπηρεσία video streaming προσέθεσε τη δυνατότητα δημιουργίας Instagram Stories, απευθείας μέσα από το περιβάλλον της mobile εφαρμογής!

Αυτή τη στιγμή η δυνατότητα αφορά μόνο τους χρήστες iOS, με τη σχετική αναβάθμιση για τους χρήστες Android να βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη.

Για τη δημιουργία Instagram Story μέσα από την εφαρμογή του Netflix, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να επιλέξεις το «Share». Στη σχετική λίστα θα δεις ότι περιλαμβάνεται πλέον και η επιλογή «Instagram Stories».

Κάθε post που θα φτιάξεις με αυτό τον τρόπο έχει ένα έτοιμο προκαθορισμένο εικαστικό, ωστόσο μπορείς να προσθέσεις κανονικά τα δικά σου Stickers, όπως θα έκανες με οποιοδήποτε άλλο Instagram Story.

Πέρα από την αμεσότητα, ένα ακόμα πλεονέκτημα του integration Netflix και Instagram είναι ότι τα Stories που δημιουργούνται με αυτό τον τρόπο περιλαμβάνουν αυτόματα και link «watch on Netflix», ώστε όποιος από τους followers σου ενδιαφέρεται να μπορεί να ξεκινήσει να βλέπει και εκείνος τη σειρά ή την ταινία που μοιράστηκες με μία κίνηση!