Νέο κλιματιστικό; Βρες το κατάλληλο με 4 ερωτήσεις

Περίληψη: Ο Αύγουστος, ναι, μπορεί να τελειώνει, αλλά η ζέστη είναι ακόμα εδώ για τα καλά....

Ο Αύγουστος, ναι, μπορεί να τελειώνει, αλλά η ζέστη είναι ακόμα εδώ για τα καλά. Αν είσαι κι εσύ άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, και ακόμα δεν έχεις προχωρήσει στην αγορά του κλιματιστικού που χρειάζεσαι, μην ανησυχείς, προλαβαίνεις ακόμα! Βιάσου, όμως, γιατί σύντομα τελειώνει η περίοδος εκπτώσεων και πολλές προνομιακές τιμές δεν θα ισχύουν από 1η Σεπτεμβρίου και έπειτα.

Πώς, λοιπόν, μπορείς να αποφασίσεις μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ποιο κλιματιστικό ταιριάζει στις ανάγκες σου; Το Public έχει την απάντηση και τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να επενδύσεις μέρες, ούτε καν ώρες. Μόνο λίγα λεπτά χρειάζονται για να δεις ποια κλιματιστικά ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σουκαι να παραγγείλεις αυτό που θέλεις.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις στις 4 απλές ερωτήσεις του οδηγού αγοράς που έχουμε ετοιμάσει για σένα. Χωρίς να χρειάζεται να εντρυφήσεις στο θέμα «κλιματισμός», ο οδηγός θα δημιουργήσει μια λίστα με όλα τα μοντέλα που σου ταιριάζουν, με βάση τις απαντήσεις που έδωσες.

Για να βρεις το ιδανικό κλιματιστικό, πρέπει να ξέρεις αρχικά το εμβαδόν του χώρου που θέλεις να καλύψεις. Ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου αλλάζουν και τα BTU που πρέπει να διαθέτει η συσκευή, για να κλιματίσει αποδοτικά τον χώρο.

Το δεύτερο ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις είναι ο όροφος. Ανάλογα με το πού βρίσκεται ένα διαμέρισμα και το αν συνορεύει με άλλα στον από πάνω ή από κάτω όροφο, καθορίζονται και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το κλιματιστικό. Σημαντικό ρόλο παίζουν ακόμα και τα χαρακτηριστικά του χώρου. Αν, για παράδειγμα, ο χώρος «λούζεται» από ήλιο ή έχει πολύ υψηλό ταβάνι, χρειάζονται περισσότερα BTU για αποδοτικό κλιματισμό. Τέλος, μπορείς να επιλέξεις αν το κλιματιστικό σου θες να έχει Wi-Fi, ώστε να μπορείς να το ελέγχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή απ' όπου κι αν βρίσκεσαι.

Αυτό ήταν! Με το που απαντήσεις στα 4 αυτά ερωτήματα, τα κλιματιστικά που σου ταιριάζουν απέχουν μόνο ένα κλικ. Στο public.gr θα βρεις όλες τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου του κλιματισμού, οπότε θα έχεις πολλές και ποιοτικές εναλλακτικές για να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Όποιο κλιματιστικό κι αν επιλέξεις να ξέρεις πως έχεις δωρεάν την παράδοση. Οπότε μη... σκας, αν ακόμα δεν έχεις βρει το καινούργιο σου κλιματιστικό. Εκμεταλλεύσου την ευκολία που σου δίνει ο οδηγός επιλογής κλιματιστικού, για να βρεις πολύ εύκολα το επόμενό σου air condition.