Γνωρίσαμε από κοντά την δυστοπική Ουάσινγκτον του Division 2

Περίληψη: Στο πλαίσιο ενός ταξιδιού της Ubisoft στην Ουάσινγκτον, είχαμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε από κοντά...

Στο πλαίσιο ενός ταξιδιού της Ubisoft στην Ουάσινγκτον, είχαμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε από κοντά τις πιο σημαντικές τοποθεσίες του παιχνιδιού και να ανακαλύψουμε το πώς αυτές μεταφέρονται στοεπερχόμενο Division 2.

Το νέο παιχνίδι της σειράς αφήνει πίσω του τη χιονισμένη Νέα Υόρκη και μας ταξιδεύει στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ με την ιστορία να συνεχίζεται. Ο ιός έχει προχωρήσει στο καταστροφικό του πέρασμα και έχει αρχίσει να δημιουργεί πρόβλημα και στα ενδότερα της χώρας.

Οι Agents καλούνται για άλλη μια φορά να τα βγάλουν πέρα με όλες τις απειλές και να προσπαθήσουν ναβοηθήσουν την ανθρωπότητα να σταθεί στα πόδια της. Η Ubisoft σημειώνει πως έχει βελτιώσει αρκετά τα θέματα που εντόπισαν οι παίκτες στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και θα προσφέρει μια νέα εμπειρία σε αρκετά πιο πλήρη μορφή.

Τον πρώτο χρόνο θα προστεθεί αρκετό νέο περιεχόμενο, ενώ βελτιώσεις υπάρχουν τόσο στο κομμάτι της κεντρικής αποστολής (που διαρκεί περί τις 40 ώρες), όσο και στο PvP και το Endgame περιεχόμενο.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς, οι παίκτες θα έρθουν μπροστά σε περισσότερα όπλα, ένα νέο progression system στα Specializations, ένα ανανεωμένο σύστημα υπολογισμού της ισχύος τουεξοπλισμού και αρκετά ακόμη. Το crafting και τα mods θα δώσουν έξτρα ενδιαφέρον στη δράση, ενώ μέσω του recalibration μπορείτε να αλλάξετε τα στατιστικά και τον«χαρακτήρα» του όπλου σας.

Μετά το πέρας της κεντρικής ιστορίας, οι παίκτες θα μπορέσουν να δοκιμάσουν όλο το κομμάτι του Endgame, ενώ τον Αύγουστο ξεκινάει το πρώτο κύμα δωρεάν περιεχομένου με το DC Outskirts. Το φθινόπωρο και το χειμώνα θα ακολουθήσουν τα Pentagon και Episode 3. Δείτεένα σύντομο video από το ταξίδι μας στην Ουάσινγκτον.

Κάντε τώρα προ-παραγγελία το Division 2 σε όλες τις εκδόσεις και για όλα τα formats από τα καταστήματα Public και μέσω του public.gr.