Water Sports: Καλοκαιρινό αθλητικό πνεύμα με τα σωστά gadgets!

Περίληψη: Λοιπόν, καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εάν η αθλητική σου ενασχόληση το καλοκαίρι αρχίζει και τελειώνει...

Λοιπόν, καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εάν η αθλητική σου ενασχόληση το καλοκαίρι αρχίζει και τελειώνει με τις ρακέτες που παίζεις στην παραλία, κυνηγώντας κάθε τόσο το μπαλάκι που πηγαίνει στη θάλασσα, τότε μπορείς να διαβάσεις κάποιο άλλο άρθρο. Εκτός αν πιστεύεις ότι ένα κειμενάκι σαν κι αυτό θα σου μεταδώσει το motivation για καλοκαιρινά σπορ, πράγμα διόλου απίθανο, μιας και ο απώτερος στόχος μας είναι να φέρουμε τα πάνω κάτω στις ζωές των ανθρώπων και να αλλάξουμε τον κόσμο. Και μετά από αυτή την κρίση ταπεινότητας, μπαίνουμε στο ψητό: Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για water sports. Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και το σπίτι σε διώχνει, οι ήρεμες θάλασσες σε περιμένουν για kite surf, wind surf, sup, water ski και άλλες δραστηριότητες που αποτελούν την τέλεια αφορμή για να διαλύσεις την τεμπελιά του καλοκαιριού με δράση και άθληση. Αν κάτι δεν μας έλειψε ποτέ στην Ελλάδα, αυτό είναι οι παραλίες – και κάθε λεπτό που περνάει είναι μια ευκαιρία να επιδοθούμε στο αγαπημένο μας σπορ. Ακόμα λοιπόν κι αν δεν είσαι ο Νίκος Κακλαμανάκης, η περιπέτεια και αυτό το καλοκαίρι σου κλείνει το μάτι. Τα καλά νέα είναι ότι στης θάλασσας το κύμα το αφρισμένο, δεν είσαι μόνο εσύ και ο Θεός. Στο πλευρό σου βρίσκονται επίσης μια σειρά από gadgers που μπορούν να κάνουν την εμπειρία σου πιο εύκολη, πιο πλούσια – και ίσως πιο διασκεδαστική. [gallery link="none" size="full" ids="49220,49221,49219"] Για ρίξε μια ματιά να πάρεις ιδέες:
  • Το Fitness Tracker SBS Beat Sleep καταγράφει τη φυσική σου δραστηριότητα, την ποιότητα του ύπνου σου, το πόσες θερμίδες καις – και επίσης σε ενημερώνει αν έχεις εισερχόμενη κλήση στο κινητό (σε περίπτωση που καθώς σκίζεις τα κύματα σε ψάχνει το αφεντικό σου!).
  • Με το πορτοκαλί βραχιολάκι Jawbone Wristband, μπορείς να παρακολουθήσεις τη ζωή σου να ξετυλίγεται μέσα από το smartphone ή το tablet που διαθέτεις. Kατάλληλο και για άτομα που συμπεριφέρονται λες και παίζουν σε ταινία.
  • Όπως στα βουνά και στα λαγκάδια ένα τζηπ κάνει τη διαφορά, έτσι και στη θάλασσα μια action camera σου λύνει τα χέρια. Τεράστια η ποικιλία μέσα απ’ την οποία μπορείς να διαλέξεις. Ιδανικά προτίμησε μια μηχανή με αδιάβροχη θήκη, όπως π.χ. η εξαιρετική Action Cam Xiaomi Yi 4K.
[gallery link="none" size="full" ids="49223,49222,49224"]
  • Μια αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή θα σου λύσει επίσης τα χέρια. Κορυφαίες φίρμες όπως η Canon, η Nikon και η Οlympus διαθέτουν μηχανές που μπαίνουν μέσα στο νερό χωρίς να βρέχονται και σε φωτογραφίζουν, για να έχεις να λες στους φίλους σου.
  • Aδιάβροχα κινητά υπάρχουν; Φυσικά! Το CAT B25 Dual Sim δεν παθαίνει τίποτα αν βραχεί λιγάκι και μπορεί να μείνει ένα μέτρο κάτω από το νερό μέχρι και για 30 συνεχόμενα λεπτά.
  • Tα αδιάβροχα ακουστικά & MP3 Sony NW WS413 4GB επιτρέπουν στη μουσική να σε ακολουθεί παντού. Φρόνιτσε να περάσεις και ταιριαστά τραγούδια, όπως π.χ. το “Surfin’ USA” των Beach Boys ή το «Μετρώ τα κύματα» του Πορτοκάλογλου!
  • Aν είσαι τύπος που θα αγόραζε ένα selfie stick, τώρα έχεις έναν λόγο παραπάνω να το κάνεις.
  • Τέλος, ένα τρίποδο XSories Bendy σε μπλε χρώμα πατάει στην άμμο και στηρίζει την κάμερά σου, ώστε να καταγράψεις τη μάχη σου με τα κύματα λεπτό προς λεπτό. Φρόντισε μόνο να μείνει κάποιος στην παραλία και να το προσέχει, για να το έχεις και την επόμενη ημέρα…
[gallery link="none" size="full" ids="49225,49227,49226"]