Make my day με τα καλύτερα gadgets

Περίληψη: Η νέα χρονιά έχει μπει για τα καλά, και -όπως κάθε χρόνο- έθεσες νέους στόχους...

Η νέα χρονιά έχει μπει για τα καλά, και -όπως κάθε χρόνο- έθεσες νέους στόχους και ανέβασες ψηλά τον πήχη. Αν έχεις αρχίσει να αγχώνεσαι, λοιπόν, για το αν θα καταφέρεις όλα αυτά που υποσχέθηκες στον εαυτό σου, συνδυάζοντας παράλληλα εργασιακή και προσωπική ισορροπία, ηρέμησε, γιατί έχεις την τεχνολογία πολύτιμο σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια.

Ο πλέον κλασικός στόχος είναι να εντάξουμε την άσκηση στην καθημερινότητά μας. Άλλωστε, μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στον Ιανουάριο, αλλά -πίστεψέ μας- το καλοκαίρι δεν είναι μακριά...

Ξεκινάμε με το Activity Tracker - FitBit Charge 3, που είναι λεπτό, διακριτικό, άκρως λειτουργικό, και θα σε βοηθήσει να έχεις τον πλήρη έλεγχο των κινήσεών σου καταγράφοντας με ακρίβεια καρδιακούς παλμούς και καύση θερμίδων.

Για όσους θέλουν να συνδυάσουν τον διαχρονικό σχεδιασμό με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία των smartphones, το Smartwatch Samsung Galaxy Watch 46mm είναι αυτό που χρειάζονται. Με μοναδική αισθητική, δίνει την  όψη ενός premium αναλογικού ρολογιού.

Για εκείνους που ζητάνε ακόμα περισσότερα, το Apple Watch Series 4 40mm θα καλύψει τις προσδοκίες τους. Με ανθεκτικότητα σε νερό έως τα 50 μέτρα και δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 12 προγράμματα γυμναστικής, θα είσαι συνεχώς δραστήριος, όπως κι αν κινείσαι.

Επειδή, όμως, το 2019 δεν θα είναι μόνο γυμναστική (!),  αν θέλεις να κάνεις τις μετακινήσεις σου ευκολότερες και πιο γρήγορες μέσα στην πόλη, το Xiaomi Mi Electric Scooter είναι αυτό που ψάχνεις. Πίεσε ένα κουμπί και το scooter μέσα σε 3 δευτερόλεπτα ξεδιπλώνεται και είναι έτοιμο να φύγει! Όταν φτάσεις κάπου, απλώς πίεσε ξανά το κουμπί και το όχημα διπλώνει το ίδιο γρήγορα.

Άλλωστε, είπαμε... έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου να ζήσει ένα ανεπανάληπτο 2019, γι' αυτό μην αφήσεις ούτε στιγμή να φύγει χωρίς να την αποθανατίσεις. Με το χειροκίνητο gimbal, Osmo Mobile 2, θα έχεις σταθερό κράτημα στο smartphone σου, μετατρέποντας κάθε λήψη σε κινηματογραφικό βίντεο.

To μόνο που λείπει τώρα για ένα αξέχαστο 2019 είναι θετική διάθεση και ένα μεγάλο χαμόγελο!