Διαλέγουμε ακουστικά για το summer pack του techie!

Περίληψη: Είτε ταξιδεύεις με αεροπλάνο είτε με καράβι είτε με τρένο, οι ώρες για να φτάσεις στον καλοκαιρινό σου προορισμό φαίνονται κάθε χρόνο ατελείωτες. Βάλε μουσική και ξεκινάμε!

Είτε ταξιδεύεις με αεροπλάνο είτε με καράβι είτε με τρένο, οι ώρες για να φτάσεις στον καλοκαιρινό σου προορισμό φαίνονται κάθε χρόνο ατελείωτες. Αν τύχει δε να ταξιδεύεις μόνος, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να οπλιστείς με αρκετή υπομονή, ένα τάπερ με τυροπιτάκια για την ώρα της μεγάλης πείνας και φυσικά τα ακουστικά σου για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά hits με τέλειο ήχο, χωρίς να ενοχλείς τους γύρω σου. Εμείς στα Public συγκεντρώσαμε σε μια λίστα τα καλύτερα ακουστικά για το summer pack του techie. Ξεκινάμε;

Αρχή με τα Apple Airpods, που απαιτούν... μηδενική προσπάθεια για να προσφέρουν μαγευτικό ήχο. Διαθέτουν το νέο H1 Chip, που επιτρέπει έως και 50% περισσότερο χρόνο ομιλίας. Μα το πιο εντυπωσιακό είναι ότι τα Airpods «αισθάνονται» ότι βρίσκονται στα αυτιά σου και ξεκινούν την αναπαραγωγή της μουσικής αυτόματα - αντίστοιχα, σταματούν μόλις τα βγάλεις. Η μπαταρία τους αντέχει έως και 5 ώρες χρήσης ενώ η θήκη-φορτιστής εγγυάται έως και 3 ώρες χρόνο ομιλίας με μόλις 15 λεπτά φόρτισης!

Σκυτάλη παίρνουν τα Bluetooth SACKit ROCKit Ruby, που παρέχουν έως 8 ώρες χρόνο αναπαραγωγής χωρίς επιπλέον φόρτιση, 28 ώρες λειτουργίας μετά από μια πλήρη φόρτιση και 20 επιπλέον ώρες μέσα από τη θήκη! Κορυφαίος ήχος από την SACKit, καθαρός και με ισχυρά μπάσα, ενώ το εσωτερικό τους και τα 2 εξωτερικά μικρόφωνα συντελούν σε ακόμα πιο καθαρό ήχο κατα τη διάρκεια των κλήσεων. Τα ROCKit θα γίνουν τα νέα αγαπημένα σου ακουστικά!

Παραμένουμε στη SACKit αλλά στα ασύρματα ακουστικά WOOFit Bluetooth. Είναι επίπεδα, ελαφριά, άνετα και συμπαγή. Στο εσωτρικό τους είναι τοποθετημένο ένα ζευγάρι drivers 40 mm, που εξασφαλίζει καθαρό ήχο και βαθύ μπάσο, ενώ στο ακουστικό θα βρεις τα κουμπιά μουσικής και διαχείρισης κλήσης. Μαζί τους έχεις δυνατότητα να απολαμβάνεις μέχρι και 12 ώρες συνεχούς μουσικής με μία μόνο φόρτιση!

Και κλείνουμε με τα Bluetooth Iluv Bubble Gum True Wireless με 6 ώρες χρόνο αναπαραγωγής χωρίς επιπλέον φόρτιση και 20 ώρες διαρκείας μέσα από τη θήκη. Με εργονομική σχεδίαση για τέλεια εφαρμογή κατά την κίνηση και υψηλής ποιότητας ήχο χωρίς παραμορφώσεις. Έρχονται με πιστοποίηση IPX6, που σημαίνει ότι έχουν αυξημένες αντοχές σε νερό και κακουχίες ενώ διαθέτουν έξυπνη τεχνολογία Smart Pairing για αυτόματη σύνδεση με κάθε συμβατή φορητή συσκευή ήχου!

Πριν κλείσεις βαλίτσα, λοιπόν, έλα σε ένα κατάστημα Public ή μπες στο public.gr και ανακάλυψε μια τεράστια ποικιλία ακουστικών σε πολλά χρώματα και σχέδια!