Apple Watch / Αδιαβροχοποίηση σε super slow motion!

Περίληψη: Οι «The Slow Mo Guys» κολύμπησαν, τέσταραν το Apple Watch και μας παρουσιάζουν πώς εξάγει το νερό σε super slow motion. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό!

Εδώ και αρκετές γενιές το Apple Watch είναι αδιάβροχο. Ένα από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό -και προστατεύουν όλα τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά του μέρη- είναι η δυνατότητα που προσφέρει για εξαγωγή του νερού. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι το νερό, που μπορεί να έχει παραμείνει εντός της συσκευής, αφότου βγεις από την πισίνα ή τη θάλασσα, εξάγεται από τη συσκευή με έναν πολύ έξυπνο τρόπο.

Για να αξιοποιήσεις αυτό το χαρακτηριστικό θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσεις το Apple Watch σε πρόγραμμα εξάσκησης σχετικό με νερό, όπως για παράδειγμα κολύμβηση. Αυτό απενεργοποιεί την touch επιφάνεια της οθόνης, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η λειτουργία της από την επαφή με το νερό. Όταν τελειώσει το work out, τότε μπορείς να ξεκινήσεις τη λειτουργία του water ejection. Η λειτουργία αυτή χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο ηχείο της συσκευής, για να δημιουργήσει δονήσεις, και να ωθήσει το νερό προς τα έξω. Για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει απλώς να περιστρέψεις μερικές φορές το digital crown μόλις τελειώσει η άσκηση. Αυτός είναι και ο τρόπος για το ξεκλείδωμα της συσκευής, αφού, όπως είπαμε, η οθόνη δεν δέχεται touch εισαγωγές.

Video Duration
5:35


Η ιδιαίτερη αυτή διαδικασία γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή βλέποντάς την να πραγματοποιείται σε super slow motion, όπως φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο. Το γνωστό YouTube κανάλι «The Slow Mo Guys», αφού πρώτα «κολύμπησε», κατέγραψε τη λειτουργία εξαγωγής νερού του Apple Watch σε ταχύτητες 1.000 και 2.000 fps και ανάλυση 4K!

Αυτό το χαρακτηριστικό υπάρχει στο Apple Watch από τη δεύτερη γενιά και μετά, οπότε μπορεί ήδη να το έχεις χρησιμοποιήσει. Η καταγραφή σε τόσο μεγάλη ταχύτητα, όμως, δίνει μια νέα οπτική αυτού του σημαντικού feature. Επίσης -για να είμαστε ειλικρινείς- είναι πολύ fun να βλέπεις τον χρόνο να σταματά σχεδόν, ασχέτως περιεχομένου. Όταν μάλιστα το περιεχόμενο είναι τεχνολογικό, έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον!