Garmin / Ακόμα περισσότερα smartwatch με ηλιακή φόρτιση!

Περίληψη: Η επαναστατική τεχνολογία ηλιακής φόρτισης της Garmin έρχεται σε ακόμα περισσότερα μοντέλα με solar εκδόσεις στις σειρές Fenix και Instinct!

Η ανακοίνωση της σειράς ρολογιών Fenix 6 από τη Garmin έφερε για πρώτη φορά την ηλιακή φόρτιση στα smartwatch της εταιρίας. Με την αυτονομία να είναι ένα από τα κύρια σημεία που χρήζουν βελτίωσης στα σημερινά έξυπνα ρολόγια, η ηλιακή φόρτιση μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια! Έτσι η Garmin αποφάσισε να φέρει τη solar τεχνολογία σε ακόμα περισσότερα μοντέλα της γκάμας της.

Για αρχή η σειρά Fenix 6 αποκτά νέες solar επιλογές σε όλα τα μοντέλα της. Οπότε τώρα θα έχεις την επιλογή της ηλιακής φόρτισης στα εξής νέα μοντέλα: Fenix 6 Solar, Fenix 6S Solar, Fenix 6 Pro Solar και Fenix 6S Pro Solar. Με αρκετή έκθεση στον ήλιο, τα νέα ρολόγια της Garmin μπορούν να αντέξουν έως και 18 ώρες παραπάνω από την τυπική τους αυτονομία. Η αναβάθμιση δεν περιορίζεται μόνο στο hardware, καθώς οι Solar εκδόσεις της σειράς Fenix 6 έρχονται και με νέα mode άθλησης, όπως surfing, mountain biking και αναρρίχηση σε εσωτερικό χώρο.

Ακόμα πιο εντυπωσιακή, χάρη στην ηλιακή φόρτιση, είναι η αυτονομία των νέων Garmin Instinct Solar. Η μπαταρία τους, με κανονική χρήση και αρκετή έκθεση στον ήλιο, μπορεί να ξεπεράσει τις 50 ημέρες σε διάρκεια. Επίσης, αν βάλεις το ρολόι στο Battery Saver Mode, τότε αυτό δεν χρειάζεται ποτέ φόρτιση από την πρίζα και παίρνει όση ενέργεια χρειάζεται από τον ήλιο! Τα νέα Instinct Solar κυκλοφορούν και σε πολλά χρώματα και σχέδια, οπότε σίγουρα θα βρεις κάποια που να σου ταιριάζει.

Μπες κι εσύ στον κόσμο της περιπέτειας και της καινοτομίας με τα νέα Garmin Solar. Όλα τα καινούργια μοντέλα θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμα στο Public και μπορείς ήδη να κάνεις την κράτησή σου, για να τα αποκτήσεις αμέσως μόλις γίνουν διαθέσιμα!