Garmin Venu Sq: Κορυφαίες fitness δυνατότητες σε οικονομική τιμή!

Περίληψη: Τα νέα smartwatch της Garmin συνδυάζουν κομψό design, απεριόριστη μουσική και fitness δυνατότητες. Σε συνδυασμό με τα χρώματά τους γίνονται... έμπνευση για κίνηση - πάμε να τα γνωρίσουμε!

H Garmin ανακοίνωσε μόλις το νεότερο smartwatch της. Η καινούργια συσκευή της εταιρίας είναι το Garmin Venu Sq και έρχεται εξοπλισμένο με ένα πλήρες πακέτο fitness χαρακτηριστικών, τετράγωνο σχεδιασμό και οικονομική τιμή. Ας το γνωρίσουμε καλύτερα!

Θα ξεκινήσουμε από το design, που χαρακτηρίζεται από τετράγωνη έγχρωμη οθόνη 1,3" ανάλυσης 240×240, η οποία είναι touchscreen και προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Το νέο smartwatch θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Μοναδική τους διαφορά είναι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος, ο οποίος επιτρέπει την αποθήκευση μουσικής και την αναπαραγωγή της μέσω Bluetooth ακουστικών. Αυτή η δυνατότητα υπάρχει μόνο στην ακριβότερη Music Edition. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια σε όλα τα μοντέλα.

Παρότι το Venu Sq είναι μια από τις οικονομικότερες smartwatch προτάσεις της Garmin, η εταιρεία φρόντισε να του δώσει όλα τα fitness χαρακτηριστικά που περιμένουμε από ένα... έξυπνο ρολόι της. Το Garmin Venu Sq διαθέτει, λοιπόν, GPS και αισθητήρες μέτρησης καρδιακών παλμών και ποσοστού οξυγόνου στο αίμα. Η παρακολούθηση των ρυθμών σου μέσα στην ημέρα του παρέχει μια πλήρη εικόνα για το πόσο στρεσαρισμένος είσαι και πόση ενέργεια μένει ακόμα στη «body battery» σου.

Από τις επιλογές του νέου ρολογιού δεν λείπουν τα ενσωματωμένα προγράμματα γυμναστικής, ο προσωπικός σου προπονητής Garmin Coach αλλά και η δυνατότητα να φτιάξεις τα δικά σου, προσωπικά workout. Πέρα από τα fitness χαρακτηριστικά, το Garmin Venu Sq είναι και ένα πλήρως εξοπλισμένο smartwatch. Από τα specs του ξεχωρίζουν το Garmin Pay, που σου επιτρέπει να εκτελείς ανέπαφες συναλλαγές, και η δυνατότητα για απαντήσεις σε μηνύματα απευθείας από το ρολόι - αν έχεις Android smartphone.

Το Garmin Venu Sq θα σε συνοδεύσει ακόμα και κατά την κολύμβηση, καθώς διαθέτει αντοχή στο νερό μέχρι και 5 ATM. Η μπαταρία της συσκευής έχει διάρκεια μέχρι 6 ημέρες ενώ όταν το χρησιμοποιείς στο GPS mode αυτή διαμορφώνεται στις 14 ώρες.

Το νέο smartwatch έχει μόλις ανακοινωθεί αλλά μπορείς ήδη να το αποκτήσεις! Το Garmin Venu Sq είναι άμεσα διαθέσιμο και στις δύο εκδόσεις του και μπορείς να το βρεις σε διάφορα χρώματα, για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα!