Μένουμε σπίτι - μένουμε fit: Με βοηθούς τα smartwatches της Garmin!

Περίληψη: Μένουμε σπίτι αλλά δεν σταματάμε να γυμναζόμαστε! Με το κατάλληλο smartwatch της Garmin θα βρεις το κίνητρο -αλλά και τον τρόπο- να ασκηθείς σωστά από το σπίτι!

Είπαμε, μένουμε σπίτι αλλά αξιοποιούμε τον χρόνο μας δημιουργικά: Η Garmin δημιούργησε μια σειρά από ενδιαφέροντα βίντεο όπου οι γυμναστές Δημήτρης Κουλούρης και Στέλλα Αλεξανδρή μας δείχνουν εύκολες ασκήσεις, που μπορεί να κάνει ο καθένας σπίτι του καθημερινά! Με σαφείς οδηγίες και συμβουλές για τους αρχάριους. Ξεκινάμε;

Video Duration
3:41


Και αφού εμπνευστήκαμε, πάμε να δούμε βήμα-βήμα πώς θα αξιοποιήσουμε τους καλύτερους «βοηθούς», τα smartwatches της Garmin!

Μπορεί τα ρολόγια της Garmin να παίρνουν άριστα στις «εξωστρεφείς» δραστηριότητες, με χαρακτηριστικά όπως GPS, πυξίδα, αλτίμετρο, βαρόμετρο κ.α., αλλά αυτά δεν θα σου χρησιμεύσουν για γυμναστική από το σπίτι.

Προσαρμόνται όμως άψογα και για γυμναστική εντός των τειχών, αφού μπορούν να καταγράψουν ασκήσεις όπως yoga, pilates, αερόβιες ασκήσεις και ασκήσεις ενδυνάμωσης. H Garmin δεν σταμάτησε, όμως, στην καταγραφή αυτών - πήγε το χαρακτηριστικό αυτό ένα βήμα παραπέρα. Μέσα από την εφαρμογή Garmin Connect μπορείς να περάσεις στο smartwatch σου animated workouts των αγαπημένων σου ασκήσεων. Έτσι έχεις απευθείας στον καρπό σου έναν οδηγό για το πώς θα εκτελέσεις σωστά κάθε άσκηση - σαν να έχεις έναν personal trainer στον καρπό σου!

Η λειτουργία των animated workouts μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα smartwatch Garmin τελευταίας γενιάς. Κατέβασε τις αγαπημένες σου ασκήσεις στο Garmin fenix 6Χ Pro, το Garmin Venu ή το Garmin Vivoactive 4 και μείνει σε φόρμα χωρίς να βγεις καν από το σπίτι!

Κάνε την παραγγελία σου από το public.gr και το νέο σου smartwatch θα έρθει στην πόρτα σου εντελώς δωρεάν!