Μένουμε σπίτι: Ευκαιρία για περισσότερο self care!

Περίληψη: Υπάρχουν πολλά tips άλλοι τόσοι «βοηθοί», για να φροντίσεις τον εαυτό σου ακόμα και στο σπίτι. Όρεξη μόνο χρειάζεσαι και μερικά κλικ στο Public Marketplace!

Αν ψάχνεις γρήγορες και πρακτικές συμβουλές για να φροντίσεις μεν τον εαυτό σου αλλά συνήθως ο χρόνος σου είναι κάτι παραπάνω από περιορισμένος... συνέχισε να διαβάζεις. Υπάρχουν πάρα, μα πάρα πολλά μυστικά και tips ομορφιάς εκεί έξω. Τώρα, που η κατά τα άλλα δύσκολη συγκυρία της πανδημίας επιβάλλει παραμονή στο σπίτι, ας αξιοποιήσουμε τον χρόνο για να φροντίσουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας!

beauty star 1


Και μη ξεχνάς: Tο Public χαρίζει σε έναν υπερτυχερό ή υπερτυχερή ένα πλήρες σετ γυναικείας περιποίησης αξίας €235! Για τις μεν γυναίκες είναι ένας πολύτιμος «βοηθός», για τους δε άντρες ένα μεγάλο δώρο, που μπορούν να προσφέρουν σε όποια γυναίκα επιθυμούν. Δες αναλυτικά τι περιλαμβάνει το σετ και δήλωσε συμμετοχή εδώ!

Και πάμε τώρα στα πρακτικά: οι μέρες περνούν και μέσα στην εβδομάδα δεν προλαβαίνεις να φροντίσεις για μανικιούρ και πεντικιούρ; Μη σκας! Αν έχεις στο σπίτι τις κατάλληλες συσκευές και εργαλεία για την περιποίηση των άκρων σου, μπορείς να έχεις σχεδόν επαγγελματικό αποτέλεσμα. Όση ώρα περιμένεις να στεγνώσουν τα νύχια, τι θα έλεγες να περιποιηθείς το πρόσωπό σου με μια αναζωογονητική μάσκα προσώπου, απολαμβάνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες που θα αφήσει στο δέρμα σου;

Νύχια √, μάσκα προσώπου √ και είσαι έτοιμη να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο! Για βελούδινο δέρμα προτίμησε μια πρακτική αποτριχωτική μηχανή (τι; ακόμα παλεύεις με τα ξυραφάκια;).

Και τώρα αρχίζουν τα ωραία - πάμε σε περιποίηση προσώπου και σώματος. Αν ξεκινάς με το σώμα, μπορείς να απλώσεις το αγαπημένο σου body lotion και να αφήσεις το άρωμα του να «γεμίσει» τον χώρο. Θα σε χαλαρώσει, δοκίμασέ το!

Συνεχίζουμε με μαλλιά; Ανάλογα με τη διάθεση σου -και τα κατάλληλα «μαγικά» εργαλεία- μπορείς να πετύχεις τα χτενίσματα που τόσο καιρό βλέπεις και ζηλεύεις στο YouTube. Δοκίμασε τώρα όλες αυτές τις ιδέες που ανέβαλες για «αργότερα»! Μη ξεχάσεις να περιποιηθείς μόνο (πριν και μετά το χτένισμα) τα μαλλιά σου, γιατί το πιο σημαντικό είναι να παραμένουν υγιή.

Και αφού τα έκανες όλα αυτά, ήρθε η ώρα για τις τελευταίες... πινελιές. Καιρός να πειραματιστείς με το μακιγιάζ σου, να δεις διαφορετικά χρώματα και υφές και -γιατί όχι- να κάνεις το δικό σου review στα προϊόντα που χρησιμοποιείς και, όπου χρειάζεται, να αναθεωρήσεις.

Ό,τι από τα παραπάνω και αν αναζητάς, σίγουρα θα το βρεις στο Public Marketplace. Μένουμε και περνάμε καλά στο σπίτι, με τους καλύτερους «βοηθούς» και δωρεάν παράδοση σε όλες τις παραγγελίες από το public.gr!