World Retail Awards: Είμαστε στο Amsterdam!

Περίληψη: Με χαρά και υπερηφάνεια το Public τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο Amsterdam, καθώς είμαστε ανάμεσα...

Με χαρά και υπερηφάνεια το Public τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο Amsterdam, καθώς είμαστε ανάμεσα στους φιναλίστ των φετινών World Retail Awards, στις κατηγορίες Retail Employer of the Year & Outstanding Store Design.

Διαγωνιζόμαστε στον τελικό της διοργάνωσης μαζί με άλλες μεγάλες εταιρείες και γνωστά πολυκαταστήματα από την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη και τις Η.Π.Α.!

Η συμμετοχή μας ξεχώρισε ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο για το τελικό στάδιο των Παγκόσμιων Βραβείων Λιανεμπορίου (World Retail Awards), του διεθνή θεσμού βραβείων, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει τα best practices στο λιανεμπόριο παγκοσμίως.

Stay tuned στο Public Blog και τα social media του Public για περισσότερα updates! 

Λίγα λόγια για τις διακρίσεις:

Το Public διακρίθηκε στην κατηγορία Retail Employer of the Year για την καινοτόμα πλατφόρμα Idea Management που δημιούργησε για τους ανθρώπους του. Ένα online εργαλείο, που στοχεύει στο να ακούει η εταιρία τη φωνή των ανθρώπων της, σε όποια πόλη και αν αυτοί βρίσκονται, στα 55 καταστήματά της σε Ελλάδα και Κύπρο και στα κεντρικά της γραφεία.

Στην κατηγορία Outstanding Store Design το Public διακρίθηκε για το νέο κατάστημα της αλυσίδας στην Κύπρο, στo Nicosia Mall, όπου προεξέχοντα ρόλο έχει η επιβλητική βιβλιοθήκη ύψους 9 μέτρων, που φιλοξενεί συνολικά περισσότερα από 150 χιλιάδες βιβλία!