Xbox Arena: Last chance για το μεγαλύτερο gaming event της χρονιάς!

Περίληψη: Είσαι gamer; Δήλωσες συμμετοχή στο Xbox Arena Festival powered by Public; Έλα στις 18-19 Μαρτίου στο Gazi...

Είσαι gamer; Δήλωσες συμμετοχή στο Xbox Arena Festival powered by Public; Έλα στις 18-19 Μαρτίου στο Gazi Music Hall και ζήσε από κοντά την εμπειρία του μεγαλύτερου gaming event της χρονιάς! Ακόμα κι αν δεν συμμετάσχεις στα τουρνουά, το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσεις ατελείωτα με την gaming παρέα σου αφού εκεί θα σε περιμένουν: ξέφρενα side events, διαγωνισμοί cosplay γεμάτοι φαντασία και πολλές άλλες gaming εκπλήξεις!

Μοναδικές προσφορές από τα Public στο Gazi Music Hall

Τα Public θα βρίσκονται εκεί και θα σε περιμένουν στον ειδικό χώρο που θα έχουν διαμορφώσει με όλα τα κορυφαία gadgets και μοναδικές προσφορές. Ενδεικτικά:
  • Έλα και γνώρισε τα κορυφαία gaming accessories της Razer και με κάθε αγορά σου κέρδισε ένα συλλεκτικό δωράκι!
  • Δες από κοντά μοναδικά gaming accessories της Logitech και απόκτησε τα με 30% έκπτωση!
  • Δοκίμασε από πρώτο χέρι τα gaming accessories της Trust, διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και απόκτησε άλλο ένα δώρο.
  • Βρες τη μεγαλύτερη ποικιλία Xboxone Games και απόκτησέ τα με 15% έκπτωση!
  • Ανακάλυψε τη μεγαλύτερη γκάμα σε gaming cool stuff και κάνε τα δικά σου με 15% έκπτωση.
Και αν θες να λάβεις μέρος στα τουρνουά, προλαβαίνεις ακόμα να ζήσεις την ανεπανάληπτη εμπειρία του Xbox Arena Festival powered by Public! Μπες και δήλωσε συμμετοχή εδώΤο 2016 αποδείχθηκε πως μία μέρα δεν ήταν αρκετή για τους περισσότερους από τους 2.000 παθιασμένους gamers, που έδωσαν το βροντερό παρών. Φέτος, το Xbox One S προετοιμάζεται να υποδεχθεί περισσότερους από 5.000 gamers στο πιο τρελό gaming weekend ever! Στην αρένα με τα Xbox θα σε περιμένει φέτος η Ελεονώρα Μελέτη, μοιράζοντας δώρα και ετοιμάζοντας πολλές εκπλήξεις για τους τυχερούς που θα παραβρεθούν στο Xbox Arena Festival powered by Public μαζί της. Εσύ θα το χάσεις; Σε περιμένουμε!