Xbox News: E3 Press Conference, νέο Xbox One χωρίς drive και Game Pass Ultimate!

Περίληψη: H Microsoft προχώρησε σε μια σειρά από ανακοινώσεις που πιάνουν πολλούς και διάφορους τομείς και...

H Microsoft προχώρησε σε μια σειρά από ανακοινώσεις που πιάνουν πολλούς και διάφορους τομείς και μας διαφωτίζουν κάπως σχετικά με τα πλάνα που έχει για το μέλλον της αγοράς του gaming. Αρχικά, η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα έκδοση της κονσόλας Xbox One, το Xbox One S All-Digital Edition.

Πρόκειται για μια έκδοση της βασικής της κονσόλας, που, όπως φαίνεται και από το όνομα και τη φωτογραφία της, δεν θα φέρει απλά drive για χρήση Blu-ray discs. Η κονσόλα απευθύνεται σε όσους ψωνίζουν μόνο ψηφιακά τα games τους και θέλουν να ξοδέψουν λιγότερα χρήματα, χωρίς να κάνουν εκπτώσεις σε άλλα χαρακτηριστικά, όπως το 4K video output και το HDR.

Συγκεκριμένα, η κονσόλα θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 7 Μαΐου σε τιμή κοντά στα €250. Στο πακέτο αγοράς θα βρίσκεται η κονσόλα με σκληρό δίσκο 1ΤΒ και κωδικούς για να κατεβάσετε τα Minecraft, Sea of Thieves και Forza Horizon 3.

https://youtu.be/yBDSMNE3_oQ

Η δεύτερη σημαντική ανακοίνωση της εταιρείας ήταν το Xbox Game Pass Ultimate, ένα πακέτο συνδρομής που συνδυάζει πρόσβαση τόσο στα 100+ games κάθε μήνα του Xbox Game Pass, αλλά και στις υπηρεσίες και παροχές της συνδρομής στο Xbox Live Gold.

Στην Ευρώπη, η τιμή του Xbox Game Pass διαμορφώνεται στα €12,99/μήνα και σίγουρα ενδιαφέρει όσους τα αξιοποιούν και τα δύο, καθώς με το νέο πακέτο εξοικονομούν περισσότερα χρήματα. Η έναρξη του Xbox Game Pass Ultimate έχει οριστεί για μέσα στο 2019.

Τέλος, σε ότι αφορά την Ε3 2019, η Microsoft επιβεβαίωσε πως για άλλη μια φορά θα διατηρήσει την συνέντευξη Τύπου της για την Κυριακή πριν την έναρξη της έκθεσης και ώρα βραδινή για εμάς.

Συγκεκριμένα, όλες οι ανακοινώσεις θα γίνουν την Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 23.00 ώρα Ελλάδος κι έπειτα. Το Public θα βρίσκεται και φέτος στην Ε3, για να σας μεταφέρει πρώτο όλες τις εξελίξεις και τις εντυπώσεις του από τα παιχνίδια που θα δοκιμάσει!