Καλοκαίρι με Xbox One: Λιώσε στο gaming με τα offers του Public!

Περίληψη: Παραδέξου το: Αν κάτι περιμένεις φέτος το καλοκαίρι, εκτός από τις διακοπές και τις επαναληπτικές...

Παραδέξου το: Αν κάτι περιμένεις φέτος το καλοκαίρι, εκτός από τις διακοπές και τις επαναληπτικές βουτιές, είναι να λιώσεις στο παιχνίδι. Κι αν μέχρι τώρα δίσταζες να αποκτήσεις το Xbox One, με τα offers που θα βρεις στο Public όλο τον Ιούνιο δεν έχεις καμία δικαιολογία! 

Πλέον θα βρεις tο Xbox One X με έκπτωση -100€, για να κάνεις δική σου την κονσόλα πιο εύκολα από ποτέ! 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα πιο δυνατά offers:

Στην Xbox One X Battlefield V Deluxe Edition περιλαμβάνεται το Battlefield V, αλλά μαζί θα πάρεις και τα Battlefield 1 και Battlefield 1943. Η κονσόλα έχει χρώμα λαδί, που θυμίζει παραλλαγή, για να ταιριάζει με τα παιχνίδια που την συνοδεύουν.

Ένα ακόμα παιχνίδι που έρχεται «πακέτο» με ειδική έκδοση του Xbox One X είναι το Fallout 76. Στη Fallout76 Special Edition θα βρεις το Xbox One X σε Robot White απόχρωση. Στο νεότερο Fallout θα έχεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις την Αμερική μετά από τον πυρηνικό όλεθρο, στο παιχνίδι που αποτελεί prequel της σειράς Fallout.

Οι προσφορές, όμως, δεν τελειώνουν εδώ:

Με την τιμή που έχει το Xbox One S ίσως σε δελεάσει και αυτό, καθώς για όλο τον Ιούνιο θα το βρεις με -50€ έκπτωση. Για μια... δημιουργική εμπειρία gaming μπορείς να αποκτήσεις το Xbox One S - Minecraft Creators Bundle και να φτιάξεις ένα κόσμο όπως εσύ τον θες αλλά με old school γραφικά.

Διαφορετικά μπες στη δράση με επιλογές όπως το Shadow of the Tomb Raider ή το Anthem. Στο πρώτο αναλαμβάνεις να καθοδηγήσεις την πασίγνωστη αρχαιολόγο Lara Croft μέσα από πυκνή ζούγκλα και τρομακτικούς τάφους, για να καταφέρει να σώσει τον κόσμο από βιβλική καταστροφή. Αλλιώς, ταξίδεψε σε έναν πολύ διαφορετικό κόσμο μέσα από το Anthem, όπου θα βοηθήσεις την ανθρωπότητα να επιβιώσει από τις απειλές που κρύβονται πέρα από την προστασία του Fort Tarsis.

Όλες οι κονσόλες έρχονται εξοπλισμένες με 1TB χωρητικότητα και ένα χειριστήριο. Αν σου αρέσει το τοπικό multiplayer, τότε μην ξεχάσεις να προμηθευτείς τουλάχιστον ένα ακόμα χειριστήριο, ενώ, αν είσαι φαν του online παιχνιδιού, τότε θα χρειαστείς μία συνδρομή στο Xbox Live.  

Ό,τι κι αν χρειάζεσαι για να απολαύσεις gaming χωρίς τέλος, να είσαι σίγουρος ότι θα το βρεις στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr!