Ξένοι συγγραφείς έρχονται στo Public τον Μάιο

Περίληψη: Στο Public, το Νο1 βιβλιοπωλείο, οι ξένοι συγγραφείς έχουν την τιμητική τους για τον μήνα...

Στο Public, το Νο1 βιβλιοπωλείο, οι ξένοι συγγραφείς έχουν την τιμητική τους για τον μήνα Μάιο. Σημαντικοί συγγραφείς και καλλιτέχνες από το εξωτερικό, όπως η Kristin Hannah, ο Achdé, ο Arun Gadhi και η Κitty Crowther, έρχονται στo Public Συντάγματος για ενδιαφέρουσες συζητήσεις, σεμινάρια και παρουσιάσεις βιβλίων.

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 9 Μαΐου, στο Public Συντάγματος, όπου στις 12:00, στο τμήμα βιβλίου στον 3ο όροφο, θα βρίσκεται η Kristin Hannah για να συνομιλήσει με τους Έλληνες αναγνώστες της και να υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 19:00, την ίδια μέρα, ο Achdé, συνεχιστής της σειράς ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ, θα βρίσκεται στο Public Συντάγματος για να παρουσιάσει την ελληνική έκδοση του τελευταίου του άλμπουμ.

Τη σκυτάλη παίρνει ύστερα, στις 29 Μαΐου, στις 21:00, στο Public Café Συντάγματος, o Arun Gandhi, εγγονός του Μαχάτμα Γκάντι, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές του το best seller του «Το δώρο του θυμού».

Στις 30 Μαΐου, στις 18:00, στο Public Συντάγματος, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα η βραβευμένη Κitty Crowther, σε ένα ξεχωριστό Μasterclass για μεγάλους με θέμα την εικονογράφηση.