Xiaomi Mi 9: Ντεμπούτο στη Βαρκελώνη με Snapdragon 855 και τριπλή κάμερα!

Περίληψη: Μέχρι τις 28 του μήνα όλα τα βλέμματα των φίλων της τεχνολογίας θα είναι στραμμένα...

Μέχρι τις 28 του μήνα όλα τα βλέμματα των φίλων της τεχνολογίας θα είναι στραμμένα στη Βαρκελώνη και στο Mobile World Congress. Σύσσωμη η βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας αποκαλύπτει τα smartphones που θα μας απασχολήσουν έντονα τους επόμενους μήνες.

Το Public και ο Τίμος Κουρεμένος είναι εκεί από την πρώτη στιγμή και μεταφέρουν όλα τα σημαντικά νέα!

Η Κυριακή ξεκίνησε δυναμικά με την παρουσίαση του Xiaomi Mi 9 στο Xiaomi Product Launch Event. Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας ξεχωρίζει εκ πρώτης όψης για την all-curved σχεδίασή της, τους χρωματισμούς και το εντυπωσιακό φινίρισμα.

Πάμε στα τεχνικά χαρακτηριστικά: πανίσχυρος επεξεργαστής Snapdragon 855, οθόνη 6,39 ιντσών Super AMOLED -που καλύπτει το 90% της πρόσοψης- υποστήριξη HDR10/DCI-P3 και προστασία από Gorilla Glass 6.

6GB μνήμη RAM και 64/128GB εσωτ. αποθηκευτικού χώρου, «σταγόνα» για τη selfie κάμερα των 20ΜΡ, καθώς και ενσωματωμένο (in-screen) αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο πίσω μέρος: τριπλό σύστημα ΑΙ κάμερας, με τη βασική να φτάνει σε ανάλυση τα 48MP, με αισθητήρα Sony IMX586, Laser PDAF και διάφραγμα F1.7.

Η κάμερα με τον τηλεφακό (2x) διαθέτει αισθητήρα με ανάλυση 16MP ενώ η τρίτη με αισθητήρα στα 12ΜΡ. Μπαταρία με χωρητικότητα 3400 mAh, η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Quick Charge 4.0+ (27W) αλλά και γρήγορη ασύρματη φόρτιση 20W, η οποία μπορεί να ολοκληρώσει μια πλήρη φόρτιση σε μόλις 90 λεπτά!

«Τρέχει» με λειτουργικό Android 9.0 Pie με το MIUI 10 και θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς, Lavender Violet, Ocean Blue, Piano Black.

Ως προς την ημερομηνία διάθεσή της στην ελληνική αγορά. αναμένουμε...