Xiaomi Mi Band 4: Έρχεται με έγχρωμη OLED οθόνη και νέα specs!

Περίληψη: Ένα από τα διασημότερα activity tracker της αγοράς, το Mi Band της Xiaomi, έφτασε στην...

Ένα από τα διασημότερα activity tracker της αγοράς, το Mi Band της Xiaomi, έφτασε στην 4η έκδοσή του, η οποία φέρνει σημαντικές αναβαθμίσεις.

Το Xiaomi Mi Band 4 ανακοινώθηκε επίσημα σε event στην Κίνα και θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις, με τη μία να είναι σε σχέδια Avengers(!). Πάμε να γνωρίσουμε όλα τα καινούργια χαρακτηριστικά του Mi Band 4!

Όπως και το Mi Band 3, έτσι και το νέο μοντέλο, διαθέτει οθόνη OLED. Για πρώτη φορά όμως αυτή θα είναι έγχρωμη, αλλά και μεγαλύτερη. Το Mi Band 4 εξοπλίζεται με AMOLED πάνελ με διαγώνιο 0,95’’ και ανάλυσης 120x240.

Στο νέο activity tracker της Xiaomi θα υπάρχουν 77 διαφορετικά θέματα και 8 διαφορετικά λουράκια για να επιλέξεις. Επιπλέον θα μπορείς να φοράς το Mi Band 4 ακόμα και κατά της διάρκεια της κολύμβησης, καθώς διαθέτει αδιαβροχοποίηση μέχρι 50m βάθος. Η μπαταρία της συσκευής θα είναι είτε 135 είτε 125mAh, ανάλογα με την έκδοση.

Το band με την μικρότερη μπαταρία θυσιάζει λίγη αυτονομία αλλά έχει παραπάνω δυνατότητες. Η έκδοση αυτή θα διαθέτει NFC αλλά και μικρόφωνο που θα συνεργάζεται με τον voice assistant της Xiaomi. Η τρίτη έκδοση του Mi band 4 θα είναι ένα περιορισμένης κυκλοφορίας μοντέλο σε χρώματα Avengers. Η έκδοση αυτή θα διαθέτει 3 αποκλειστικά bands και κάποια ειδικά θέματα για την οθόνη, αλλά δεν διαφοροποιείται στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Εννοείται πως από τη νέα έκδοση δεν λείπουν δυνατότητες οι οποίες υπήρχαν και στα προηγούμενα μοντέλα. Το Mi Band 4 διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών, ειδοποιήσεις για κλήσεις και μηνύματα και καταγραφή ύπνου.

Το Mi Band 4 θα κυκλοφορήσει άμεσα στην Κίνα και σύντομα θα κυκλοφορήσει και η διεθνής έκδοσή του. Όσο για το πότε θα φτάσει στην Ελλάδα... stay tuned στο Public Blog!