Xiaomi Redmi 7A: Ο βασιλιάς των budget smartphone είναι εδώ!

Περίληψη: Η Xiaomi έγινε παγκοσμίως γνωστή για τα εξαιρετικά value for money smartphone της - ακόμα και...

Η Xiaomi έγινε παγκοσμίως γνωστή για τα εξαιρετικά value for money smartphone της - ακόμα και στις ναυαρχίδες, η τιμολόγηση της εταιρείας είναι σήμα κατατεθέν σε σχέση με τα χαρακτηριστικά τους.

Μια από τις σειρές, που την βοήθησαν να φτάσει ως εδώ, είναι και τα Redmi: βρίσκονται πλέον στην 7η γενιά και παραμένουν ιδανική πρόταση. Την ίδια πορεία συνεχίζει και το Xiaomi Redmi 7A, το οποίο... παίζει χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία του.

Oικονομικό αλλά και άκρως ανταγωνιστικό. Πάμε να το δούμε αναλυτικά!

Εξοπλίζεται με τον πολύ δυνατό για την κατηγορία του επεξεργαστή Snapdragon 439, ο οποίος αποτελείται από οκτώ πυρήνες και συνοδεύεται από 2GB RAM, κάτι που εξασφαλίζει πολύ καλή απόδοση σε καθημερινή χρήση. Μάλιστα, με μπαταρία 4.000mAh, θα απολαμβάνεις αυτή την απόδοση για περισσότερο χρόνο μακριά από τον φορτιστή σου!

Το Xiaomi Redmi 7A εισάγει και πολλές καινοτομίες για την κατηγορία, καθώς διαθέτει Face Unlock για ξεκλείδωμα. Επιπλέον, η βασική κάμερα των 12MP διαθέτει λειτουργίες ΑΙ, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να τραβήξεις την καλύτερη φωτογραφία.

Αξίζει να σταθούμε στη λειτουργία του ραδιοφώνου, καθώς λειτουργεί χωρίς να συνδέσεις ακουστικά. Τα χαρακτηριστικά του συμπληρώνει η νανο-επικάλυψη 2Pi, που κάνει τη συσκευή splash proof,για να μην αγχώνεσαι αν πέσει επάνω της λίγο νερό!

Και μπορεί να γίνει άμεσα δική σου: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις από το κοντινότερο κατάστημα Public ή να επισκεφθείς το public.gr και να διαλέξεις αν προτιμάς το μαύρο ή μπλε χρώμα.