Xiaomi Redmi Note 7S: Ανακοινώθηκε επίσημα με κάμερα 48MP

Περίληψη: Εδώ και χρόνια τα smartphone της Redmi έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στην αγορά των οικονομικών...

Εδώ και χρόνια τα smartphone της Redmi έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στην αγορά των οικονομικών συσκευών, με το ίδιο να συμβαίνει και με την 7ηγενιά της σειράς.

Τα Xiaomi Redmi 7 και Redmi Note 7 έχουν αποδειχθεί πολύ δημοφιλή ιδιαίτερα στην αγορά της Ινδίας, γι’ αυτό και η Xiaomi αποφάσισε να εμπλουτίσει την γκάμα της με ένα ακόμα μοντέλο.

Η νεότερη συσκευή της Xiaomi είναι το Redmi Note 7S, το οποίο είναι ολόιδιο με το Redmi Note 7 (που κυκλοφορεί στην Ινδία) εκτός της κάμερας. Για την Ινδία, η Xiaomi έχει κυκλοφορήσει το Redmi Note 7 με διπλή κάμερα 12 και 2MP. Στην παγκόσμια αγορά, όμως, όπως και στην Ελλάδα, το Redmi Note 7 κυκλοφορεί με διπλή κάμερα 48+5MP. Τώρα, το Redmi Note 7S, που θα κυκλοφορήσει στην Ινδία, διαθέτει και αυτό την ίδια κάμερα των 48+5MP με το διεθνές μοντέλο. Οπότε, πρακτικά, το Redmi Note 7S είναι το ίδιο ακριβώς με την έκδοση του Redmi Note 7 που κυκλοφορεί στην Ελλάδα απλά με άλλο όνομα.

Όπως είναι λογικό, και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν έχουν αλλάξει σε τίποτα. Το Xiaomi Redmi Note 7S εξοπλίζεται με Snapdragon 660 επεξεργαστή προσφέροντας δύο επιλογές για RAM και χωρητικότητα. Το οικονομικότερο μοντέλο θα έχει 3GB RAM και 32GB ROM, ενώ θα υπάρχει επίσης και μοντέλο με 4GB RAM και 64GB χωρητικότητα.

Η οθόνη της συσκευής είναι η ίδια FHD+ 6,3”,στην οποία υπάρχει ένα μικρό notch στην κορυφή όπου τοποθετείται η selfie κάμερα των 13MP. Η μπαταρία του Redmi Note 7S παραμένει και αυτή στα 4.000mAh και η φόρτισή της γίνεται μέσω θύρας USB Type-C.

Άρα, δεν χρειάζεται να μπεις σε κανένα δίλλημα για το ποια συσκευή Redmi Note να επιλέξεις. Το Redmi Note 7, που υπάρχει ήδη διαθέσιμο στην αγορά, είναι η ίδια ακριβώς συσκευή με το Redmi Note 7S στην κορυφαία της έκδοση, με 4GB RAM και 64GB χωρητικότητα.

Μπορείς να το κάνεις άμεσα δικό σου στα καταστήματα Public και στο public.gr, όπου θα το βρεις σε τρία διαφορετικά χρώματα, μαύρο, μπλε και κόκκινο.